49,60 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ειδικό εξάρτημα για χαμόκλαδα

Το μαχαίρι δενδρυλλίων STIHL BrushCut 305-2 Special με δύο πτερύγια είναι ένα δυνατός εργαλείο για απαιτητικές εργασίες στη δασοκομία και στη συντήρηση χώρων πρασίνου, όπως π.χ. η απομάκρυνση χαμόκλαδων, το κούρεμα φραχτών από αγκαθωτά φυτά και η κοπή μπερδεμένου και σκληρού χόρτου. Το μαχαίρι είναι κατασκευασμένο από  στιβαρό χάλυβα και είναι κατάλληλο για την αραίωση και απομάκρυνση πυκνών και σκληρών φυτών. Το μαχαίρι δενδρυλλίων έχει διάμετρο 305 mm, διαθέτει δύο κόψεις και μπορεί να αναστραφεί εύκολα, αν χρειάζεται. Αυτό το ειδικό εξάρτημα κοπής ξεχωρίζει για την αντοχή του σε μεγάλα φορτία ακόμα και μετά από πολύωρη εντατική εργασία.

Το μαχαίρι δενδρυλλίων BrushCut Special με δύο πτερύγια είναι κατάλληλο για χρήση με τα εξής χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μεταλλικό εξάρτημα κοπής επίσης με τα εξής βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά STIHL που είναι πλέον εκτός παραγωγής: FS 360 C-EM, FS 460 C-EM K, FS 460 C-EM L, FS 490 C-EM L και FS 560 C-EM.

Σημείωση: Για τη δική σας ασφάλεια, το κοπτικό αυτό εξάρτημα επιτρέπεται να χρησιμοποιείται μόνο σε συνδυασμό με προφυλακτήρα STIHL για μεταλλικά εξαρτήματα κοπής ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

Dickichtmesser 305-2

Σέρβις και συμβουλές