229,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ηλεκτρικός Εξαερωτήρας

Με βάρος μόλις 16 kg, ο ηλεκτρικός εξαερωτήρας STIHL RLE 240 είναι ένα από τα ελαφριά μηχανήματα στην γκάμα ηλεκτρικών εξαερωτήρων STIHL και μια καλή επιλογή για μικρά γκαζόν. Με την αποτελεσματική μονάδα εξαέρωσής του, ο στιβαρός και συμπαγής εξαερωτήρας STIHL RLE 240 βοηθά ιδιοκτήτες κήπων να εξαερώσουν το γκαζόν και να χαλαρώσουν το έδαφος στον κήπο τους. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μονάδα εξαέρωσης με έναν αποβρυωτή χρησιμοποιώντας βασικά εργαλεία: αυτό το προσαρμοζόμενο εργαλείο αφαιρεί βρύα και νεκρό γρασίδι χωρίς να κόψει το έδαφος.

Η εξαέρωση αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της περιποίησης του γκαζόν και εξασφαλίζει ότι νερό, αέρας και θρεπτικά στοιχεία μπορούν να διεισδύσουν καλύτερα μέσα στο έδαφος. Αν το γκαζόν σας σχηματίζει πολύ νεκρό υλικό και προσβάλλεται έντονα από ζιζάνια ή βρύα, παρά την επαρκή λίπανσή του, αυτό μπορεί να δείχνει ότι το έδαφός σας είναι υπερβολικά αργιλώδες ή σφιχτό. Στις περιπτώσεις αυτές συνιστούμε να προσθέτετε άμμο στο έδαφος σε τακτική βάση. Έτσι χαλαρώνει η δομή του εδάφους και αποφεύγεται ο υπερκορεσμός σε νερό.

Καθώς είναι εφοδιασμένος με ηλεκτροκινητήρα, ο ηλεκτρικός εξαερωτήρας STIHL RLE 240 λειτουργεί αθόρυβα, χωρίς εκπομπές ρύπων και φιλικά προς το περιβάλλον. Η ενσωματωμένη ασφάλεια καλωδίου στερεώνει τη μπαλαντέζα με ασφάλεια στον συνδυασμό διακόπτη-υποδοχής του ηλεκτρικού σας εξαερωτήρα. Οι τροχοί χαμηλής τριβής του ηλεκτρικού εξαερωτήρα STIHL RLE 240 έχουν πέλματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για έλξη και σταθερότητα κατεύθυνσης, συνδυάζοντας καλό κράτημα με ευελιξία κινήσεων. Μπορείτε να σηκώσετε, να ανατρέψετε, να φορτώσετε και να φυλάξετε τον εξαερωτήρα STIHL RL 240 εύκολα, χάρη στη λαβή μεταφοράς στο περίβλημα από πολυμερή. Πριν σηκώσετε το μηχάνημα και πριν τη φύλαξή του, βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας είναι σβηστός και ότι το κλειδί ασφαλείας έχει αφαιρεθεί. Ταυτόχρονα, η λαβή προστατεύει το περίβλημα του ηλεκτρικού εξαερωτήρα RLE 240 όταν έρχεται σε επαφή με εμπόδια πάνω στο γκαζόν. Ο πρακτικός χορτοσυλλέκτης χωράει έως 50 λίτρα φυτικών απορριμμάτων.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Περιστρεφόμενη λαβή με σταθερά μαχαίρια
Περιστρεφόμενη λαβή με σταθερά μαχαίρια
Εύκολη κύλιση τροχών
ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΡΙΒΗΣ
ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΘΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΘΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος εργασίας34 cm
Βάθος εργασίας15 mm
Ονομαστική ισχύς1500 W
Ονομαστικός αριθμός στροφών εργαλείου4100 σ.α.λ.
Εγγυημένη στάθμη ηχητικής ισχύος LWA95 dB(A)

Σέρβις και συμβουλές