252,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αντλία νερού WP 300: Για διανομή νερού με μεσαίο όγκο παροχής

Η αντλία νερού STIHL WP 300 προσφέρει αποτελεσματική υποστήριξη για τη μεταφορά νερού. Για παράδειγμα, στη γεωργία μπορείτε να πάρετε γλυκό νερό από επιφανειακά ύδατα όπως λίμνες, ποτάμια, τάφρους ή λίμνες για να ποτίσετε τις καλλιέργειες. Είναι επίσης κατάλληλη για την αφαίρεση ανεπιθύμητων συσσωρεύσεων νερού. Η STIHL WP 300 για μεσαίο όγκο παράδοσης λειτουργεί με μέγιστη απόδοση 616 l/min με μέγιστο ύψος εισαγωγής έως 7 m και συνολική παροχή ύψος έως και 33 m.

Η στιβαρή αντλία νερού STIHL WP 300 κινείται από έναν ισχυρό τετράχρονο βενζινοκινητήρα. Όταν είναι κρύα, μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαδικασία εκκίνησης πιέζοντας το τσοκ μία φορά.

Η αντλία νερού αυτόματης αναρρόφησης έχει ένα σταθερό πλαίσιο ώστε να μπορεί να λειτουργεί σε διαφορετικές επιφάνειες με ασφάλεια  και ο κινητήρας προστατεύεται από ζημιές. Μπορείτε απλά να συνδέσετε τους εύκαμπτους σωλήνες στα ανοίγματα πλήρωσης και εξόδου με συνδέσεις 2 ιντσών χρησιμοποιώντας σφιγκτήρες. Όταν αναρροφάται νερό, η αντλία νερού STIHL WP 300 προστατεύεται από τη μόλυνση από σωματίδια ακαθαρσιών στο νερό με ένα φίλτρο αναρρόφησης. Μπορούν να απορροφηθούν μεγέθη σωματιδίων έως και μέγιστο μέγεθος κόκκων 6 mm και ο κίνδυνος απόφραξης της αντλίας παραμένει χαμηλός.

Όταν το νερό εξάγεται από επιφανειακά ύδατα, πρέπει να τηρούνται οι τοπικοί κανονισμοί για το νερό.
  • Για λήψη νερού από ταμιευτήρες ή μεταφορά γλυκού νερού
  • Για χρήση στη γεωργία
  • Αντλία αυτόματης αναρρόφησης με συνδέσεις 2" για μεσαία μετατόπιση
  • Μέγιστη ικανότητα ροής περίπου 37 m³/h και συνολική κεφαλή 33 m
  • Σταθερό πλαίσιο για σταθερό πάτημα σε διαφορετικές επιφάνειες
  • Πολύ στιβαρό, εύκολο στη χρήση και στη συντήρηση
  • Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΛΑΔΙΟΥ
    ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΛΑΔΙΟΥ
    ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL EHC
    ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL EHC

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Τύπος κινητήραEHC 605.0
    Ισχύς4,4 kW
    Ισχύς6 PS
    Ισχύς6 bhp
    Κυβισμός212 cm³

    Σέρβις και συμβουλές