Ασπίδα προσώπου / ωτασπίδες

FilterIconΦιλτράρισμα

Τύπος προϊόντος
Γραμμή
Εύρος Τιμής
Ear protection CONCEPT-23
Ωτοασπίδα CONCEPT-23Ασπίδα προσώπου / ωτασπίδες
17,00 €
CONCEPT 24 ear protectors
Ωτοασπίδες CONCEPT-24Ασπίδα προσώπου / ωτασπίδες
24,00 €
G500 face protection
Επαγγελματική ασπίδα προσώπου ADVANCE GPA 28Ασπίδα προσώπου / ωτασπίδες
Επαγγελματικό σετ προστασίας ακοής και προστασίας προσώπου από νάιλον πλέγμα
85,00 €
G500 PC
Επαγγελματική ασπίδα προσώπου ADVANCE GPC 28Ασπίδα προσώπου / ωτασπίδες
Πολυανθρακικό γείσο με επίστρωση κατά της ομίχλης και στις δύο πλευρές
89,00 €
CONCEPT 24 F ear protectors
Ωτοασπίδες CONCEPT-24 FΑσπίδα προσώπου / ωτασπίδες
34,00 €
CONCEPT 28 ear protectors
Ωτοασπίδες CONCEPT-28Ασπίδα προσώπου / ωτασπίδες
34,00 €
Dynamic BT
Ωτασπίδες DYNAMIC BTΑσπίδα προσώπου / ωτασπίδες
169,00 €
Ear plugs
ΩτοβύσματαΑσπίδα προσώπου / ωτασπίδες
4,30 €
Face/ear protection with nylon mesh visor
Ασπίδα προσώπου με προστασία ακοής DYNAMIC GPA 30Ασπίδα προσώπου / ωτασπίδες
58,00 €
Face/ear protection with polycarbonate visor
Ασπίδα προσώπου με προστασία ακοής DYNAMIC GPC 30Ασπίδα προσώπου / ωτασπίδες
Για απαιτητικούς περιστασιακούς χρήστες και επαγγελματίες
58,00 €
Gesichts-/Gehörschutz FUNCTION
Ασπίδα προσώπου FunctionΑσπίδα προσώπου / ωτασπίδες
33,00 €
Short face/ear protection with nylon mesh
Ασπίδα προσώπου με προστασία ακοήςΑσπίδα προσώπου / ωτασπίδες
26,00 €
Polycarbonate visor - double headband & ear plugs
Ασπίδα προσώπου με προστασία ακοήςΑσπίδα προσώπου / ωτασπίδες
26,00 €
DYNAMIC BT-N
Ωτασπίδες με ενσωματωμένο πλέγμα προσώπου από νάιλον DYNAMIC GB 29 PAΑσπίδα προσώπου / ωτασπίδες
Σετ προστατευτικού ακοής Bluetooth και ανθεκτικής προστασίας προσώπου
189,00 €
Dynamic BT
Ωτασπίδες με ασπίδα προσώπου DYNAMIC BT-PCΑσπίδα προσώπου / ωτασπίδες
Σετ προστατευτικού ακοής Bluetooth και ανθεκτικής προστασίας προσώπου
189,00 €
15 από 15 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΗΣ, ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΗΣ

Ένα κράνος ή κάποιο άλλο μέσο προστασίας της ακοής και του προσώπου είναι απαραίτητο για πολλές εργασίες. Στην STIHL, διαθέτουμε μια ευρεία προσφορά για να υποστηρίξουμε την ασφάλειά σας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

Ένα κράνος ασφαλείας συνιστάται – και συχνά επιβάλλεται από τη νομοθεσία – σε πολλές εργασίες όπου χρησιμοποιείται αλυσοπρίονο. Η προστασία της κεφαλής έχει διάφορες πλευρές. Ένα στιβαρό προστατευτικό κράνος προστατεύει το κεφάλι σας από κλαδιά και άλλα αντικείμενα που πέφτουν. Τα μέσα προστασίας του προσώπου, όπως μια ασπίδα ή ζελατίνα, βοηθούν στην αποφυγή τραυματισμών στο πρόσωπο από αποκόμματα ή πέτρες που εκσφενδονίζονται. Προστασία της ακοής συνιστάται ιδιαίτερα όταν εργάζεστε με βενζινοκίνητα εργαλεία.

Συνιστούμε να φοράτε τα ΜΑΠ (μέσα ατομικής προστασίας) για την προστασία της κεφαλής που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης, όταν εργάζεστε με οποιοδήποτε από τα μηχανήματα STIHL. Σ’ αυτά περιλαμβάνονται, ανάλογα με την εκάστοτε χρήση, γυαλιά ασφαλείας, ωτασπίδες, κράνος ασφαλείας και πολλά άλλα.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΑΣΕΡΓΑΤΕΣ

Ένα κράνος προστασίας για δασεργάτες παρέχει ολοκληρωμένη προστασία του κεφαλιού. Αποτελείται από ένα πλαστικό κράνος σε συνδυασμό με ωτασπίδες και εξοπλισμό προστασίας του προσώπου, όπως μια ασπίδα ή ζελατίνα. Με τον τρόπο αυτό, ένα κράνος ασφαλείας για δασεργάτες προσφέρει προστασία σε ολόκληρο το κεφάλι. Αυτό μειώνει αισθητά τον κίνδυνο τραυματισμού στη διάρκεια των δασικών εργασιών.

Τα κράνη μας είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρά και ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι άνετα στη χρήση. Η ασπίδα προσώπου προστατεύει από θραύσματα ξύλου που πετάγονται, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια εργασιών πριονίσματος. Αποτελείται από μια διάφανη πλαστική ζελατίνα, ανθεκτικό μεταλλικό πλέγμα, ή λεπτό νάιλον ύφασμα. Η υφασμάτινη ασπίδα προσώπου είναι πιο ανθεκτική από μια ζελατίνα, η οποία είναι πιο ευαίσθητη στις γρατζουνιές. Από την άλλη, το ακρυλικό γυαλί προσφέρει ορισμένα άλλα χρήσιμα πλεονεκτήματα. Τα κράνη ασφαλείας μας για δασικούς εργάτες προστατεύουν την ακοή από εκπομπές θορύβου που μπορεί να βλάψουν την υγεία.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Κατά τη χρήση ορισμένων μηχανημάτων συνιστάται η χρήση ωτασπίδων, προκειμένου η ακοή σας να προστατεύεται με ασφάλεια από δυσάρεστο θόρυβο. Οι οδηγίες χρήσης του μηχανήματός σας αναφέρουν αν συνιστάται να φοράτε ωτασπίδες κατά τη χρήση του. Σε κάθε περίπτωση, οι εργοδότες είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν στους εργαζομένους τους κατάλληλη προστασία της ακοής και της κεφαλής σε περίπτωση έκθεσης σε επίπεδα θορύβου 85 dB(a) και άνω. Πρέπει πάντοτε να πληρούνται οι απαιτήσεις ασφαλείας του ευρωπαϊκού προτύπου EN 352.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα από ωτασπίδες για την εργασία με μηχανήματα όπως αλυσοπρίονα ή αρμοκόφτες. Σύμφωνα με το πρότυπο EN 352, η προστασία από θόρυβο εκφράζεται με αριθμούς για τρεις περιοχές συχνοτήτων: (H) για υψηλές , (M) για μεσαίες και (L) για χαμηλές συχνότητες. Η μονωτική ικανότητα, που αναφέρεται ως SNR, περιγράφει τη διαφορά ανάμεσα στην πραγματική ένταση του θορύβου και την ένταση που φτάνει στο τύμπανο του αφτιού κατά τη χρήση ωτασπίδων.

Οι ωτασπίδες και τα ωτοβύσματά μας μειώνουν αποτελεσματικά το επίπεδο θορύβου και, ως εκ τούτου, τις εκπομπές θορύβου των μηχανημάτων. Αυτό σημαίνει ότι η εργασία με το μηχάνημα είναι πιο φιλική για την ακοή του χρήστη – ανεξάρτητα αν επιλέξετε ωτασπίδες ή ωτοβύσματα.

Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μέσα για την προστασία της κεφαλής και της ακοής, ζελατίνες και ασπίδες προστασίας, αλλά και σετ που συνδυάζουν διάφορα μέσα, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.