387,00 €
339,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν RMA 235 σε σετ με μπαταρία AK 20 και φορτιστή AL 101: για αποτελεσματικό και εύκολο κούρεμα μικρών εκτάσεων γκαζόν.

Όταν εργάζεστε στο σπίτι στον κήπο σας και θέλετε να αρχίσετε να κουρεύετε το γκαζόν, αλλά δεν έχετε ακόμη μπαταρία STIHL AK System, τότε αξίζει να αγοράσετε την επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL RMA 235 σε σετ με μπαταρία STIHL AK 20 και τον φορτιστή STIHL AL 101. Με αυτό το σετ θα είστε ιδανικά εξοπλισμένοι για να ξεκινήσετε αμέσως τη συντήρηση του γκαζόν σας . Χάρη στη λεπίδα βελτιστοποιημένης ροής, μπορείτε να εργάζεστε με ιδιαίτερα οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο με τη επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν.

Χάρη στο συμπαγές πολυμερές περίβλημα και την ελαφριά κατασκευή της, η επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόνSTIHL RMA 235 είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και μπορεί επίσης να μεταφερθεί χωρίς κόπο μεταξύ των χρήσεων. Μπορείτε να ρυθμίσετε το μήκος του γκαζόν σας στο επιθυμητό μήκος σε 5 επίπεδα από 25 mm έως 65 mm χρησιμοποιώντας την κεντρική λειτουργία ρύθμισης του ύψους κοπής. Ο πτυσσόμενος σχεδιασμός του κιβωτίου συλλογής χόρτου 30 λίτρων διευκολύνει το άδειασμά του. Η επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL RMA 235 σε σετ με μπαταρία AK 20 και φορτιστή AL 101 λειτουργεί ιδιαίτερα αθόρυβα και χωρίς εκπομπές ρύπων. Το αναδιπλούμενο τιμόνι και ο ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός της εξασφαλίζουν ότι η μηχανή γκαζόν καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο, ακόμη και όταν είναι αποθηκευμένη.

Η επισκόπηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας STIHL και των χρόνων φόρτισης δείχνει πόση επιφάνεια γκαζόν μπορείτε να κουρέψετε με μία φόρτιση της μπαταρίας της επαναφορτιζόμενης μηχανής γκαζόν STIHL RMA 235 και πόσο χρόνο χρειάζεται η μπαταρία για να φορτίσει.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος κοπής33 cm
Ύψος κοπής25 - 60 mm
Ρύθμιση ύψους κοπήςLithium-ion
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη30 l
Σύστημα μετάδοσης κίνησης--

Σέρβις και συμβουλές