135,80 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ψαλίδι κλαδέματος PB 35: Για την κοπή σκληρού και ξηρού ξύλου

Το ακμονοειδές ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 35 με μήκος 80 cm διευκολύνει επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες στην κοπή σκληρού και νεκρού ξύλο με διάμετρο έως 48 mm. Θα απολαμβάνετε το πλεονέκτημα της κοπής με ακμονοειδή μηχανισμό, όπου η λεπίδα κοπής έρχεται σε επαφή με τον φαρδύ άκμονα με απευθείας μεταφορά της δύναμης. Σε πολύωρη χρήση, οι αποσβεστήρες που προστατεύουν τις αρθρώσεις και οι εργονομικές λαβές εξασφαλίζουν άνετη εργασία. Το ψαλίδι κλαδέματος λειτουργεί με μηχανισμό «pull-to-cut» που εξασφαλίζει εύκολη και ακριβή κοπή, ενώ ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι η κόψη με ειδική επίστρωση. Το ψαλίδι κλαδέματος διαθέτει επίσης έναν γάντζο που διευκολύνει την απομάκρυνση κλαδιών που έχουν κολλήσει μέσα σε θάμνους. Το ακμονοειδές ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 35 έχει αντικολλητική επίστρωση και ο άκμονας μπορεί να αλλαχθεί γρήγορα και απλά, χαρίζοντάς του μια πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Για ανταλλακτικό άκμονα, απλά επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της STIHL.

Με τα σωστά παρελκόμενα για ψαλίδια κλαδέματος, όπως το αδιάβροχο σακάκι STIHL Raintec, μπορείτε να εργαστείτε και με κακές καιρικές συνθήκες.

Το ψαλίδι κλαδέματος PB 35 έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Anvil PB 35

Σέρβις και συμβουλές