Άμεση επιλογή προϊόντος Επαναφορτιζόμενος αναρροφητήρας σειράς ΑΚ

SHA 56, με μπαταρία AK 20 και φορτιστή AL 101

Επαναφορτιζόμενος κοπτικός αναρροφητήρας SHA 56 με μπαταρία AK 20 και κανονικό φορτιστή AL 101: Αθόρυβος, γρήγορος και αποτελεσματικός

Γενικά

Ο πρώτος επαναφορτιζόμενος κοπτικός αναρροφητήρας στην γκάμα προϊόντων της STIHL. Χρησιμοποιείται ως πρακτικό μηχάνημα 2-σε-1 για την αναρρόφηση φύλλων και αποκομμάτων από φράχτες, αλλά και για τη συγκέντρωση φύλλων ή χαρτιών. Μετατρέπεται από κοπτικό απορροφητήρα σε φυσητήρα εύκολα, γρήγορα και χωρίς εργαλεία. Πολύ καλή εργονομία και στις δύο λειτουργίες, χάρη στην περιστρεφόμενη λαβή και τον ρυθμιστή στροφών. Ως κοπτικός απορροφητήρας με πρόσθετη μπροστινή χειρολαβή, μεταλλικό κοπτικό αστέρα και παραγεμισμένο αορτήρα. Χάρη στον ασύμμετρο σχεδιασμό του, ο σάκος συλλογής που στερεώνεται στον σωλήνα αναρρόφησης προσφέρει μέγιστη ελευθερία κίνησης των ποδιών. Διατίθεται επινώτιος σάκος συλλογής ως παρελκόμενο. Ως φυσητήρας με στρογγυλό μπεκ και ρυθμιζόμενο σωλήνα αέρα δύο θέσεων. Διατίθεται προαιρετικό επίπεδο μπεκ για αυξημένη ταχύτητα του αέρα.

μέχρι τώρα €496,00* τώρα€429,00**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

SHA 56 Set

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Ονομαστική τάση V 36
Δύναμη φυσήματος με το R-ακροφύσιο N 1) 8
Μέγιστη ταχύτητα αέρα με στρογγυλό ακροφύσιο m/s 56
ταχύτητα αέρα με επίπεδο ακροφύσιο m/s 61
Ροή αέρα με στρογγυλό ακροφύσιο m³/h 558
Ροή αέρα με επίπεδο ακροφύσιο m³/h 490
Επίπεδο θορύβου dB(A) 2) 81
Τιμή δόνησης στα δεξιά m/s² 3) 1,1
Στάθμη ηχητικής ισχύος dB(A) 2) 94
Ώρες εργασίας ανά φόρτιση μπαταρίας με AK 10 (1) min 4) bis 12
Ώρες εργασίας ανά φόρτιση μπαταρίας με AK 20 (1) min 4) bis 25
Ώρες εργασίας ανά φόρτιση μπαταρίας με AK 30 (1) min 4) bis 30

1) Kombination aus Luftgeschwindigkeit und Luftdurchsatz
2) K-Wert nach RL 2006/42/EG = 2,0
3) K-Faktor nach RL 2006/42/EG = 2 m/s²
4) Laufzeiten sind Anhaltswerte und können je nach Anwendung variieren.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

SHA 56 Set

Βασικός εξοπλισμός

 • Εργονομική περιστρεφόμενη λαβή Zoom
  Εργονομική περιστρεφόμενη λαβή

  Η περιστρεφόμενη λαβή 180° σας επιτρέπει να διατηρήσετε μια εργονομική θέση χεριών και στις δύο λειτουργίες εργασίας.

 • Εύκολη μετατροπή χωρίς εργαλεία Zoom
  Εύκολη μετατροπή χωρίς εργαλεία

  Το μηχάνημα μπορεί να μετατραπεί γρήγορα από φυσητήρας σε αναρροφητήρας και αντίστροφα - χωρίς να χρειάζονται εργαλεία. Το SHA 56 δεν ξεκινά μέχρι να εισαχθούν σωστά οι σωλήνες ή να εμπλακεί το πλέγμα. Αυτό εξασφαλίζει την ασφάλεια του χειριστή.

 • Έξυπνος σχεδιασμός τσάντας συλλογής Zoom
  Έξυπνος σχεδιασμός τσάντας συλλογής

  Η τσάντα των 40 λίτρων μπορεί να αδειάσει και να επανασυνδεθεί σε λίγα μόνο βήματα. Η τσάντα συλλογής κρέμεται στη συσκευή και δεν χρειάζεται να μεταφερθεί στον ώμο. Ένα πολύ μακρύ φερμουάρ με καλώδιο συνδεδεμένο επιτρέπει βολικό άνοιγμα και εκκένωση της τσάντας συλλογής, ακόμη και όταν φοράτε γάντια εργασίας. Ένας έξυπνος ασύμμετρος σχεδιασμός σημαίνει ότι η τσάντα συλλογής επεκτείνεται μόνο στη μία πλευρά, εξασφαλίζοντας περισσότερο χώρο για τα πόδια καθώς εργάζεστε.

 • Εύκολο στον καθαρισμό Zoom
  Εύκολο στον καθαρισμό

  Χάρη στο εξαιρετικά μεγάλο άνοιγμα του περιβλήματος, ο τροχός του ανεμιστήρα είναι εύκολα προσβάσιμος για καθαρισμό ή σε περίπτωση μπλοκαρίσματος.

 • Μεταλλική λεπίδα τεμαχισμού σε σχήμα αστεριού Zoom
  Μεταλλική λεπίδα τεμαχισμού σε σχήμα αστεριού

  Η στιβαρή μεταλλική λεπίδα τεμαχισμού σε σχήμα αστεριού τεμαχίζει αποτελεσματικά το υλικό που έχει συλλεχθεί.

 • Ρυθμιζόμενος ιμάντας στήριξης Zoom
  Ρυθμιζόμενος ιμάντας στήριξης

  Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας στήριξης αυξάνει την άνεση μεταφοράς και ανακουφίζει από την καταπόνηση κατά τη χρήση. Τα σημεία στερέωσης του ιμάντα ώμου είναι κατασκευασμένα από μέταλλο.

 • Σωλήνας αναρρόφησης με πλευρικές εσοχες Zoom
  Σωλήνας αναρρόφησης με πλευρικές εσοχες

  Το άνοιγμα του σωλήνα αναρρόφησης περιλαμβάνει πλευρικές αποκοπές έτσι ώστε το SHA να μην απορροφάται πολύ έντονα στο έδαφος ή στο κενό υλικό.

 • Μεταβλητή ρύθμιση ταχύτητας Zoom
  Μεταβλητή ρύθμιση ταχύτητας

  Χάρη στην απείρως μεταβλητή ρύθμιση ταχύτητας, η δύναμη φυσήματος μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια στην επιφάνεια που καθαρίζετε.

 • Ρύθμιση μήκους σωλήνα σε 2 θέσεις Zoom
  Ρύθμιση μήκους σωλήνα σε 2 θέσεις

  Ο σωλήνας φυσητήρα SHA 56 μπορεί να ρυθμιστεί σε μία από τις 2 θέσεις που ταιριάζουν στο ύψος του χρήστη. Αυτό καθιστά δυνατή την αποφυγή περιττής απώλειας ισχύος από το εργαλείο που κρατείται πολύ μακριά από το έδαφος.

 • Ενδιάμεση θέση μπαταρίας στο μηχάνημα Zoom
  Ενδιάμεση θέση μπαταρίας στο μηχάνημα

  Η μπαταρία μπορεί να εισαχθεί στο εργαλείο σε 2 επίπεδα. Στην ενδιάμεση θέση, η μπαταρία είναι κλειδωμένη σταθερά στη θήκη της μπαταρίας, ώστε να προστατεύεται από την πτώση. Για να είναι έτοιμο το εργαλείο για χρήση, η μπαταρία πρέπει να ωθηθεί εντελώς στην υποδοχή για να συνδεθεί σωστά.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el / sr / uk 7/11/2022