Άμεση επιλογή προϊόντος Επαναφορτιζόμενος εξαερωτήρας γκαζόν

RLA 240, χωρίς μπαταρία και φορτιστή

Συμπαγής επαναφορτιζόμενος εξαερωτής γκαζόν

Γενικά

Ο επαναφορτιζόμενος εξαερωτής γκαζόν STIHL RLA 240 είναι ιδανικός για την εξάερωση και το σβάρνισμα πιο ακανόνιστων γκαζόν. Είναι εξοπλισμένος με το σύστημα μπαταρίας STIHL COMPACT και έναν αθόρυβο ηλεκτρικό κινητήρα. Το πλάτος εργασίας των 34 εκατοστών διευκολύνει την αποτελεσματική φροντίδα του γκαζόν και το βάθος εργασίας μπορεί να ρυθμιστεί μέσω της κεντρικής ρύθμισης ύψους. Για το χτένισμα του γκαζόν, οι λεπίδες καθαρισμού μπορούν να αντικατασταθούν με τον κύλινδρο αερισμού. Το STIHL RLA 240 είναι εξοπλισμένο με στιβαρό περίβλημα πολυμερούς, ενσωματωμένες λαβές μεταφοράς και τροχούς εύκολης λειτουργίας. Ο χορτοσυλλέκτης 50 λίτρων είναι κατασκευασμένος από ύφασμα με χαλύβδινο πλαίσιο με λαβή μεταφοράς, στιβαρή στερέωση και καλή ισορροπία. Το πτυσσόμενο τιμόνι εξοικονομεί χώρο κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση.

€269,01*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

Βασικός εξοπλισμός

 • Εύκαμπτοι τροχοί Zoom
  Εύκαμπτοι τροχοί

  Οι εύκαμπτοι τροχοί των εξαερωτήρων χλοοτάπητα STIHL διαθέτουν πρόσφυση και σταθερό προφίλ και για αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί και αποδοτικοί στην εργασία.

 • Ρύθμιση βάθους κοπής εργασίας Zoom
  Ρύθμιση βάθους κοπής εργασίας

  Το βάθος εργασίας των λεπίδων μπορεί να ρυθμιστεί σε έξι στάδια χρησιμοποιώντας την εργονομικά διαμορφωμένη περιστροφική λαβή στο περίβλημα. Τόσο η μονάδα κοψίματος όσο και ο κυλίνδρος αερισμού των εξαερωτήρων STIHL μπορούν να προσαρμοστούν στο έδαφος και να χαμηλώσουν ή να σηκωθούν με τη χρήση του περιστροφικού διακόπτη.

 • Χειρολαβή μεταφοράς Zoom
  Χειρολαβή μεταφοράς

  H χειρολαβή μεταφοράς επιτρέπει την εύκολη μεταφορά και χρησιμεύει ως προστασία από πρόσκρουση κατά την εργασία, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κλίση ή τη φόρτωση του μηχανήματος με ευκολία.

 • Κύλινδρος εξαεριστήρα Zoom
  Κύλινδρος εξαεριστήρα

  Ο κύλινδρος εξαεριστήρα απομακρύνει τα βρύα της επιφάνειας και το χλοοτάπητα, χωρίς να κόβει το χλοοτάπητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μοντέλο του STIHL εξαερωτή χλοοτάπητα RLE 240 αντί της μονάδας κοψίματος. Μπορεί να εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία.

 • Αναδιπλούμενη μπάρα Zoom
  Αναδιπλούμενη μπάρα

  Ανετη και εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

 • Στιβαρό περίβλημα από πολυμερές Zoom
  Στιβαρό περίβλημα από πολυμερές

  Στιβαρό περίβλημα από πολυμερές υψηλής ποιότητας με αντοχή στη ζέστη και προστασία από UV ακτινοβολία.

 • Περιστρεφόμενη λαβή με σταθερά μαχαίρια Zoom
  Περιστρεφόμενη λαβή με σταθερά μαχαίρια

  Η περιστρεφόμενη λαβή εξαερωτήρων χλοοτάπητα είναι εξοπλισμένη με ανθεκτικά, σταθερά πτερύγια. Έτσι, οι εξαερωτήρες STIHL φροντίζουν για τον καλύτερο αερισμό του γκαζόν.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.