Άμεση επιλογή προϊόντος Βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα για τη δασοκομία

MS 500 i

Το αλυσοπρίονο του μέλλοντος

Γενικά

Το πρώτο αλυσοπρίονο με ηλεκτρονική έγχυση καυσίμου STIHL Injection. Υψηλότερη απόδοση ανά μονάδα βάρους από κάθε άλλο αλυσοπρίονο στην αγορά. Ιδανικό για συλλογή και τεμαχισμό μεγάλων κορμών, χάρη στην ελαφριά κατασκευή και την εξαιρετική επιτάχυνση. Βελτιστοποιημένα νύχια στήριξης, φίλτρο HD2 με πολύ καλή λειτουργία φίλτρανσης, παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας και καπάκι φίλτρου που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία, ρυθμιζόμενη αντλία λαδιού υψηλής απόδοσης για αυξημένη παροχή λαδιού, τάπες που ανοιγοκλείνουν χωρίς εργαλεία για απλό και ασφαλή ανεφοδιασμό με καύσιμο και λιπαντικό.

από €1.789,00* 

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

MS 500i

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Φρένο Αλυσίδας QuickStop
Κυβισμός cm³ 79,2
Ισχύς kW/HP 5/6,8
Βάρος kg 1) 6,2
Αναλογία ισχύς προς βάρος kg/kW 1,24
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A) 2) 106
Στάθμη ηχητικής ισχύος dB(A) 2) 119
Δονήσεις αριστερά/δεξιά m/s² 3) 4,2/4
Βήμα/τύπος αλυσίδας 3/8 "

1) Χωρίς καύσιμο, λάμα και αλυσίδα
2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

MS 500i

Βασικός εξοπλισμός

 • Αντιδονητικό σύστημα Zoom
  Αντιδονητικό σύστημα

  Μακροπρόθεσμα, οι έντονοι κραδασμοί στις λαβές των μηχανημάτων μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην αιμάτωση των δαχτύλων και χεριών. Για την πρόληψη αυτού του προβλήματος, η STIHL ανέπτυξε ένα αντιδονητικό σύστημα υψηλής ποιότητας. Στα μηχανήματα με αντιδονητικό σύστημα μειώνεται αισθητά η μετάδοση στις λαβές των ταλαντώσεων που παράγονται από τον κινητήρα και το εξάρτημα.

 • Καπάκι καμπάνας με παξιμάδια ασφαλείας Zoom
  Καπάκι καμπάνας με παξιμάδια ασφαλείας

  Τα παξιμάδια είναι μόνιμα συνδεμένα στο καπάκι της καμπάνας. Έτσι τα παξιμάδια δεν χάνονται, είναι πάντα σωστά τοποθετημένα και δεν στραβώνουν κατά την τοποθέτηση του καπακιού.

 • Βαλβίδα αποσυμπίεσης Zoom
  Βαλβίδα αποσυμπίεσης

  Η βαλβίδα αποσυμπίεσης αφήνει ένα μέρος από το συμπιεσμένο μείγμα να διαφύγει από τον κύλινδρο κατά την εκκίνηση του κινητήρα. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται αισθητά η δύναμη που απαιτείται για το τράβηγμα του σχοινιού εκκίνησης. Αυτό ξεκουράζει τον χειριστή και προστατεύει όλο το σύστημα εκκίνησης του μηχανήματος από μηχανική καταπόνηση.

 • Εύκολη εκκίνηση Zoom
  Εύκολη εκκίνηση

  Τέλεια διαδικασία εκκίνησης, χωρίς να χρειάζεται θέση εκκίνησης.

 • Βελτιστοποιημένο καπάκι αλυσίδας Zoom
  Βελτιστοποιημένο καπάκι αλυσίδας

  Το πιο επίπεδo, στενότερο κάλυμμα αλυσίδας με ενσωματωμένες ράγες ολίσθησης μειώνει την προσπάθεια κατά το κλάδεμα και εξασφαλίζει εξαιρετική αφαίρεση του καπακιού.

 • Βελτιστοποιημένες αιχμές (δόντια) στήριξης Zoom
  Βελτιστοποιημένες αιχμές (δόντια) στήριξης

  Το μήκος των δοντιών των αιχμηρών του προφυλακτήρα έχει ρυθμιστεί ώστε να λαμβάνει υπόψη τα ακτινωτά περιγράμματα των δέντρων.

 • Κινητήρας STIHL 2-MIX Zoom
  Κινητήρας STIHL 2-MIX

  Κινητήρας STIHL 2-MIX ο δίχρονος κινητήρας STIHL με τεχνολογία 2-MIX εξασφαλίζει υψηλή ισχύ, περίσσεια δύναμη και εξοικονόμηση καυσίμου έως και κατά 20% σε σύγκριση με δίχρονους κινητήρες STIHL αντίστοιχης ισχύος χωρίς τεχνολογία 2-MIX.

 • STIHL INJECTION Zoom
  STIHL INJECTION

  Η τεχνολογία έγχυσης STIHL επιτρέπει στο MS 500i να επιτύχει εξαιρετικά υψηλή απόδοση με εξαιρετικά χαμηλή μετατόπιση και μικρό βάρος. Το πριόνι χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία για να επιτύχει επιτάχυνση από 0 έως 100 χλμ/ώρα στον απίστευτο χρόνο 0,25 δευτερόλεπτα. Το ισχυρό αλυσοπρίονο είναι έτοιμο για χρήση αμέσως. Οι αισθητήρες μετρούν την πίεση αέρα και την εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία και μεταφέρουν πληροφορίες στη μονάδα ελέγχου, όπου χρησιμοποιεί τις προσδιορισμένες τιμές για να καθορίσει τη βέλτιστη ποσότητα καυσίμου και χρονισμό ανάφλεξης.

 • Πλευρικός τεντωτήρας αλυσίδας Zoom
  Πλευρικός τεντωτήρας αλυσίδας

  Με τον πλευρικό τεντωτήρα, η αλυσίδα τεντώνεται από το πλάι, μέσα από το καπάκι της καμπάνας. Έτσι αποφεύγεται η επαφή των χεριών με την κοφτερή αλυσίδα και τα νύχια στήριξης του αλυσοπρίονου.

 • HD2 φίλτρο με ακτινική σφράγιση Zoom
  HD2 φίλτρο με ακτινική σφράγιση

  Το νέο φίλτρο αέρα HD2, κατασκευασμένο από υλικό ΡΕΤ και με ακτινική σφράγιση, εμποδίζει την πρόσληψη λεπτών σωματιδίων σκόνης. Η ερμητική σφράγιση αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα και μειώνει τη φθορά.

 • Συσκευή μέτρησης καυσίμου ελεγχόμενη από αισθητήρα Zoom
  Συσκευή μέτρησης καυσίμου ελεγχόμενη από αισθητήρα

  Εκτός από τον εξωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας, το MS 500i διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα πίεσης και εσωτερικής θερμοκρασίας στον κινητήρα του. Αυτό μετρά την περιβαλλοντική πίεση κατά την εκκίνηση και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ελέγχει τη θερμοκρασία και την πίεση του κινητήρα στο στροφαλοθάλαμο. Η ηλεκτρική γεννήτρια τάσης παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες ταχύτητας. Η μονάδα ελέγχου επεξεργάζεται αυτές τις τιμές, πράγμα που σημαίνει ότι το σύστημα προσαρμόζεται στις συνθήκες χρήσης. Στη συνέχεια, το καύσιμο δοσολογείται στο βέλτιστο επίπεδο, οδηγώντας γρήγορα σε χαρακτηριστικά τέλειας λειτουργίας.

 • Οδηγός βύθισης Zoom
  Οδηγός βύθισης

  Έχει προστεθεί σήμανση στη θήκη του ανεμιστήρα για να βοηθήσει με τα κοψίματα. Αυτό εξασφαλίζει καλύτερο έλεγχο κατεύθυνσης και ασφαλή χρήση του μηχανήματος κατά την κοπή.

 • Σύστημα ElastoStart Zoom
  Σύστημα ElastoStart

  Κατά το τράβηγμα του σχοινιού εκκίνησης σε κινητήρες εσωτερικής καύσης, η πίεση συμπίεσης δημιουργεί απότομες αυξομειώσεις δύναμης που επιβαρύνουν τους μυς και τις αρθρώσεις. Ένα αποσβεστήρας κραδασμών ενσωματωμένος στην ειδική λαβή εκκίνησης ElastoStart απορροφά και ελευθερώνει δύναμη, ανάλογα με την πορεία της συμπίεσης. Έτσι ομαλοποιείται η διαδικασία εκκίνησης και εξαλείφονται τα τραντάγματα.

 • Τάπα ρεζερβουάρ που ανοίγει χωρίς εργαλεία Zoom
  Τάπα ρεζερβουάρ που ανοίγει χωρίς εργαλεία

  Ειδικές κατοχυρωμένες τάπες για το ρεζερβουάρ καυσίμου και το δοχείο λαδιού. Στα μηχανήματα με τάπες αυτού του είδους, το ρεζερβουάρ και το δοχείο λαδιού ανοίγουν και κλείνουν γρήγορα, με ελάχιστη δύναμη και χωρίς εργαλεία.

 • STIHL Ematic με νέο σύστημα άντλησης λαδιού Zoom
  STIHL Ematic με νέο σύστημα άντλησης λαδιού

  Το νέο σύστημα αντλίας λαδιού επιτρέπει τροφοδοσία μεγαλύτερης ποσότητας λαδιού. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε συνθήκες με ύπαρξη σκόνης ή όταν χρησιμοποιείται μακριά λάμα.

 • Βέλτιστη αναλογία ισχύος-βάρους Zoom
  Βέλτιστη αναλογία ισχύος-βάρους

  Η επαναστατική τεχνολογία κινητήρα του αλυσοπρίονου και η έξυπνη ελαφριά κατασκευή, οδηγούν στην καλύτερη σχέση ισχύος/βάρους στην αγορά. Ο βελτιστοποιημένος σχεδιασμός - με ελαφρύ κάλυμμα οδοντωτού τροχού, πιο συμπαγή μονάδα κινητήρα, σφόνδυλο χαμηλού σχεδίου και μειωμένο βάρος στροφαλοφόρου άξονα προσαρμοσμένο στο χαμηλό βάρος του σφονδύλου - κάνει τη δουλειά πολύ πιο άνετη. Το MS 500i είναι ιδανικό για κοπή βαρέων ξυλείας, κοπή σε μήκη και κλάδεμα.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el 24/6/2022