1.239,00 €
1.055,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με πιστόνι από κράμα μαγνησίου

Χάρη στο έμβολο μαγνησίου, σχεδιασμένο από την ίδια την STIHL, το πρωτοποριακό βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 400 C-M προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα για τους επαγγελματίες δασοκόμους. Χάρη στο χαμηλό βάρος του εμβόλου αλλά και τη γενικότερη ελαφριά κατασκευή του, αυτό το αλυσοπρίονο έχει λόγο ισχύος ανά μονάδα βάρους ίσο προς 1,45 kg/kW.

Όταν όμως πρόκειται για ρίψη, αποκλάδωση και τεμαχισμό μεσαίων κορμών, γνωρίζουμε ότι η υψηλή ισχύς δεν είναι το μόνο σημαντικό χαρακτηριστικό. Για τον λόγο αυτό, η προηγμένη έκδοση του αλυσοπρίονου STIHL MS 400 C-M είναι εφοδιασμένη με σύστημα STIHL M-Tronic που αυξάνει την απόδοση στην εργασία. Η συγκεκριμένη έκδοση επιτρέπει επίσης βαθμονόμηση του συστήματος. Το σύστημα STIHL ElastoStart βοηθά στο ξεκίνημα του αλυσοπριόνου σας, διευκολύνοντας αισθητά τη διαδικασία εκκίνησης, ενώ το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς και προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 400 C-M διαθέτει σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας που εξασφαλίζει μεγάλους χρόνους χρήσης χωρίς διακοπές. Το σύστημα αυτό αποτελείται από έναν κυκλώνα αέρα και ένα φίλτρο HD2.

MS 400 C-M

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL M-Tronic
STIHL M-TRONIC
STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας45-50 cm
Κυβισμός66,8 cm³
Ισχύς4/5,4 kW/Hp
Ισχύς5,4 bhp
Βάρος5,8 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές