189,00 €
151,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ωτασπίδες με Bluetooth (BT) και ασπίδα προσώπου από πολυανθρακικό

Η ασπίδα προσώπου με ωτασπίδες STIHL DYNAMIC Sound PC σάς προσφέρει προστασία κατά την εκτέλεση απαιτητικών εργασιών. Η μεγάλη ασπίδα του DYNAMIC Sound PC προσφέρει πλήρες οπτικό πεδίο και επομένως μια πολύ καλή επισκόπηση του περιβάλλοντος. Το στήριγμα εγκεφάλου με μαλακή επένδυση αυτής της ασπίδας προσώπου με ωτασπίδες STIHL εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή. Οι ενσωματωμένες ωτασπίδες προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από δυνατό θόρυβο, ενώ η προστασία του μετώπου προστατεύει από πριονίδια και μικρές πέτρες που εκσφενδονίζονται.

The Το STIHL DYNAMIC Sound PC παραδίδεται με ασπίδα από πολυανθρακικό με αντιθαμβωτική επίστρωση στην εσωτερική πλευρά. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα καλή ορατότητα. Με 100% προστασία από ακτινοβολία UV, αυτό το μοντέλο από τη γκάμα ασπίδων προσώπου με ωτασπίδες STIHL DYNAMIC είναι κατ’ εξοχήν κατάλληλο για εργασία σε έντονο φως του ήλιου. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η τεχνολογία Bluetooth®. Απλά συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο στις ωτασπίδες μέσω Bluetooth® και πραγματοποιήστε τις κλήσεις σας ή ακούστε μουσική χωρίς να βγάλετε τα κινητό από την τσέπη σας.

Όταν εργάζεστε με χορτοκοπτικά, κοπτικά μηχανήματα, φυσητήρες, ψεκαστήρες και αρμοκόφτες, πρέπει επίσης να φοράτε κατάλληλα μέσα για την προστασία των ματιών (γυαλιά ασφαλείας σύμφωνα με το πρότυπο EN 166).

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Προστασία της ακοής: SNR 26 (H: 31, M: 23, L: 15)
  • Απαιτήσεις ασφαλείας: EN 166, EN 352

Συμβουλευθείτε επίσης τις προφυλάξεις ασφαλείας στις οδηγίες χρήσης του μηχανήματος STIHL σας.

Dynamic BT

Εξοπλισμός και λειτουργία

Kunststoffscheibe
Στιβαρή ζελατίνα

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τιμή απόσβεσης26 dB
Τιμή Η31 dB
Τιμή M23 dB
Τιμή L15 dB

Σέρβις και συμβουλές