189,00 €
151,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ωτασπίδες με ενσωματωμένο πλέγμα προσώπου από νάιλον DYNAMIC GB 29 PA

Η ασπίδα προσώπου με ωτασπίδες STIHL DYNAMIC Sound PA σάς προσφέρει προστασία κατά την εκτέλεση απαιτητικών εργασιών. Η μεγάλη ασπίδα του DYNAMIC Sound PA προσφέρει πλήρες οπτικό πεδίο και επομένως μια πολύ καλή επισκόπηση του περιβάλλοντος. Το στήριγμα εγκεφάλου με μαλακή επένδυση αυτής της ασπίδας προσώπου με ωτασπίδες STIHL εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή. Οι ενσωματωμένες ωτασπίδες προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από δυνατό θόρυβο, ενώ η προστασία του μετώπου προστατεύει από πριονίδια και μικρές πέτρες που εκσφενδονίζονται.

Η ασπίδα προσώπου με ωτασπίδες STIHL DYNAMIC Sound PA διαθέτει ένα πλέγμα από νάιλον (πολυαμίδιο PA). Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η τεχνολογία Bluetooth®. Απλά συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο στις ωτασπίδες μέσω Bluetooth® και πραγματοποιήστε τις κλήσεις σας ή ακούστε μουσική χωρίς να βγάλετε τα κινητό από την τσέπη σας.

Όταν εργάζεστε με χορτοκοπτικά, κοπτικά μηχανήματα, φυσητήρες, ψεκαστήρες και αρμοκόφτες, πρέπει επίσης να φοράτε κατάλληλα μέσα για την προστασία των ματιών (γυαλιά ασφαλείας σύμφωνα με το πρότυπο EN 166).

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Προστασία της ακοής: SNR 29 (H: 33, M: 26, L: 18)
  • Απαίτηση ασφαλείας: EN, 1731, EN 352

Συμβουλευθείτε επίσης τις προφυλάξεις ασφαλείας στις οδηγίες χρήσης του μηχανήματος STIHL σας.

DYNAMIC BT-N

Εξοπλισμός και λειτουργία

Nylongitter/-system
ΝΑΪΛΟΝ ΠΛΕΓΜΑ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τιμή απόσβεσης29 dB
Τιμή Η33 dB
Τιμή M26 dB
Τιμή L18 dB

Σέρβις και συμβουλές