58,00 €
46,40 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κοντός τύπος με πλαστικό φύλλο

 

Η ασπίδα προσώπου με ωτασπίδες STIHL DYNAMIC GPC 30 σάς προσφέρει προστασία κατά την εκτέλεση απαιτητικών εργασιών. Η μεγάλη ασπίδα του DYNAMIC GPC 30 προσφέρει πλήρες οπτικό πεδίο και επομένως μια πολύ καλή επισκόπηση του περιβάλλοντος. Το στήριγμα εγκεφάλου με μαλακή επένδυση αυτής της ασπίδας προσώπου με ωτασπίδες STIHL εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή. Οι ενσωματωμένες ωτασπίδες προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από δυνατό θόρυβο, ενώ η προστασία του μετώπου προστατεύει από πριονίδια και μικρές πέτρες που εκσφενδονίζονται.

The Το STIHL DYNAMIC GPC 30 παραδίδεται με ασπίδα από πολυανθρακικό με αντιθαμβωτική επίστρωση στην εσωτερική πλευρά. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα καλή ορατότητα. Με 100% προστασία από ακτινοβολία UV, αυτό το μοντέλο από τη γκάμα ασπίδων προσώπου με ωτασπίδες STIHL DYNAMIC είναι κατ’ εξοχήν κατάλληλο για εργασία σε έντονο φως του ήλιου.

 

Όταν εργάζεστε με χορτοκοπτικά, κοπτικά μηχανήματα, φυσητήρες, ψεκαστήρες και αρμοκόφτες, πρέπει επίσης να φοράτε κατάλληλα μέσα για την προστασία των ματιών (γυαλιά ασφαλείας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου EN 166).

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Προστασία της ακοής: SNR 30 (H: 35, M: 28, L: 18)
  • Απαιτήσεις ασφαλείας: EN 166, EN 352

Συμβουλευθείτε επίσης τις προφυλάξεις ασφαλείας στις οδηγίες χρήσης του μηχανήματος STIHL σας.

Face/ear protection with polycarbonate visor

Εξοπλισμός και λειτουργία

Kunststoffscheibe
Στιβαρή ζελατίνα

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τιμή απόσβεσης31 dB
Τιμή Η35 dB
Τιμή M29 dB
Τιμή L19 dB

Σέρβις και συμβουλές