Προϊόντα λίπανσης και καθαρισμού

Προϊόντα λίπανσης και καθαρισμού

Μόνο η επιμελής συντήρηση και περιποίηση των μηχανημάτων STIHL μπορεί να εξασφαλίσει μόνιμα την αξιοπιστία αυτών των μηχανημάτων υψηλών επιδόσεων. Γι' αυτό, η STIHL έχει αναπτύξει μια σειρά από προϊόντα λίπανσης και καθαρισμού που είναι τέλεια προσαρμοσμένα στα μηχανήματά της.

Διαλυτικό ρητίνης

Σπρέι καθαρισμού και λίπανσης για κοπτικά εξαρτήματα, μαχαίρια ψαλιδιών μπορντούρας και αλυσοπρίονα.

Σπρέι πολλαπλών χρήσεων STIHL

Καθαρίζει, λιπαίνει, διαλύει τη σκουριά και προστατεύει από τη διάβρωση. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας της STIHL με πολλαπλές δυνατότητες χρήσης.

 

Ειδικό καθαριστικό STIHL

Καθαριστικό ειδικά σχεδιασμένο για να απομακρύνει οργανικούς ρύπους, όπως ρετσίνια, λάδια και λεκέδες γρασιδιού από αλυσίδες κοπής, λάμες, μαχαίρια, πριονόδισκους και περιβλήματα μηχανών.

Γράσο υψηλών επιδόσεων STIHL

Αυτό το λιπαντικό για τους κεφαλές υψηλών στροφών των χορτοκοπτικών μειώνει σημαντικά τη φθορά και προσφέρει αυξημένη προστασία από τη σκουριά.

Γράσο πολλαπλών χρήσεων STIHL

Αυτό το γράσο για τις κεφαλές των ψαλιδιών μπορντούρας και τα ηλεκτρικά αλυσοπρίονα διαθέτει καλές ιδιότητες πρόσφυσης σε μεταλλικές επιφάνειες και επομένως προσφέρει εξαιρετικά καλή προστασία από τη φθορά, ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες - τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα.