Άμεση επιλογή προϊόντος Επαναφορτιζόμενοι φυσητήρες

NEOBGA 300 χωρίς μπαταρία και φορτιστή

BGA 300 επινώτιος φυσητήρας: Εξαιρετικά αθόρυβος παρά την υψηλή ισχύ φυσήματος

Γενικά

Ο πρώτος επινώτιος αλλά ισχυρός επαναφορτιζόμενος φυσητήρας STIHL για επαγγελματική χρήση σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Χάρη στην υψηλή δύναμη και ταχύτητα του αέρα, είναι ιδανικός για τον αποτελεσματικό καθαρισμό μεγάλων επιφανειών, ακόμη και με βρεγμένα και βαριά φύλλα. Ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία χάρη στο μοναδικό σύστημα μείωσης θορύβου STIHL. Βέλτιστη διαχείριση ενέργειας με μεταβλητή ρύθμιση της δύναμης του αέρα μέσω τεσσάρων προκαθορισμένων επιπέδων ισχύος (επίπεδα 1 - 3 + υπερενίσυχη) στη λαβή χειρισμού. Εξαιρετική ευελιξία χάρη στη γρήγορη ρύθμιση του μήκους του σωλήνα αέρα και της θέσης της λαβής. Εργονομική κατανομή του βάρους χάρη στο σύστημα μεταφοράς με ζώνη γοφών, που φέρνει το κέντρο βάρους της επινώτιας μπαταρίας AR L κοντά στο σώμα. Η επινώτια μπαταρία AR L δεν περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Στις φωτογραφίες το μηχάνημα παρουσιάζεται με μπαταρία και φορτιστή

€729,00*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Δύναμη δέσμης αέρα N 1) 26
Μέγιστη ταχύτητα αέρα m/s 86
Ταχύτητα αέρα m/s 72
Παροχή αέρα m³/h 2) 970
Μέγιστη παροχή αέρα m3/h 3) 1.345
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A) 4) 84
Στάθμη ηχητικής ισχύος dB(A) 4) 94
Δονήσεις, δεξιά m/s2 5) 0,2
Χρόνος λειτουργίας AR 2000 L min 6) up to 48

1) Συνδυασμός ταχύτητας αέρα και παροχής αέρα
2) Με στρογγυλό ακροφύσιο
3) Χωρίς σωλήνα και μπεκ
4) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
5) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²
6) Battery life times are approximate and may vary depending on application

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

Βασικός εξοπλισμός

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ Zoom
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ

  ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Η καινοτόμος τεχνολογία μειώνει σημαντικά την ένταση (στάθμη ισχύος ήχου) για τους κατοίκους και τους περαστικούς. Ταυτόχρονα, οι διασπαστικές συχνότητες ελαχιστοποιούνται για να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο μοτίβο ήχου. Οι εκπομπές ήχου μειώνονται στην είσοδο του στροβίλου υψηλής απόδοσης με τέτοιο τρόπο ώστε ο φυσητήρας φύλλων να ακούγεται εξίσου ήσυχος στους κοντινούς ανθρώπους και στις τέσσερις πλευρές.

 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Zoom
  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  Η ΣΩΣΤΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, η δύναμη εμφύσησης μπορεί να ρυθμιστεί ευέλικτα σε 4 επίπεδα εξόδου συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ενίσχυσης. Το επιλεγμένο επίπεδο υποδεικνύεται από αναμμένες λυχνίες LED. Η λειτουργία Boost ενεργοποιεί τη μέγιστη ισχύ του φυσητήρα ενώ το κουμπί σκανδάλης είναι πατημένο, ανεξάρτητα από το προεπιλεγμένο επίπεδο ισχύος. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το χρόνο λειτουργίας της μπαταρίας επιλέγοντας το κατάλληλο επίπεδο ισχύος.

 • ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ Zoom
  ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ

  ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. Μπορείτε να κλειδώσετε το γκάζι σε οποιαδήποτε προτιμώμενη θέση, ακόμη και μεταξύ των επιπέδων. Αυτό ανακουφίζει από την καταπόνηση του δείκτη σας για μεγαλύτερες περιόδους συνεχούς χρήσης.

 • ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΦΥΣΗΤΗΡΑ Zoom
  ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΦΥΣΗΤΗΡΑ

  ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΩΝΙΕΣ. Το μήκος του σωλήνα φυσητήρα μπορεί να ρυθμιστεί, για παράδειγμα για χρήση σε στενούς χώρους εργασίας ή γωνίες. Ο σωλήνας του φυσητήρα μπορεί να επεκταθεί ξανά το ίδιο εύκολα. Μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε τον σωλήνα φυσητήρα περιστρέφοντας τον δακτύλιο.

 • ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Zoom
  ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

  ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Αυτό το υψηλής ποιότητας, εργονομικό σύστημα μεταφοράς προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης καθώς εργάζεστε. Οι ιμάντες ώμου σε σχήμα S και η ζώνη ισχίου εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή, βελτιώνουν την κατανομή βάρους και με αυτόν τον τρόπο σας υποστηρίζουν ιδιαίτερα για μεγάλες περιόδους χρήσης.

 • Πρακτική λαβή Zoom
  Πρακτική λαβή

  Ο πρακτικός δετήρας χοάνης αλλά και η λαβή μεταφοράς τοποθετημένα κατά βέλτιστο τρόπο πάνω στο μηχάνημα, απλοποιούν τη μεταφορά του μηχανήματος.

 • Χωρίς εργαλεία ρύθμιση της θέσης της λαβής Zoom
  Χωρίς εργαλεία ρύθμιση της θέσης της λαβής

  Η θέση της λαβής μπορεί να αλλάξει γρήγορα χωρίς εργαλεία για τη βέλτιστη προσαρμογή ανάλογα με το μέγεθος του χρήστη.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el / sr / uk 10/12/2021