199,00 €
179,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενος φυσητήρας BGA 60: Ισχυρός φυσητήρας με βολική ρύθμιση μήκους σωλήνα

Για τους φιλόδοξους ιδιώτες, ο επαναφορτιζόμενος φυσητήρας BGA 60 της STIHL είναι το ιδανικό εργαλείο για την απομάκρυνση φύλλων, χόρτου, χαρτιού και άλλων ελαφρών υλικών από δρόμους, μονοπάτια, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και άλλες στεγνές επιφάνειες.

Ο επαναφορτιζόμενος φυσητήρας STIHL BGA 60 έχει εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις στο καθάρισμα, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε μεάριστο έλεγχο, χάρη στη μεταβλητή ισχύ της δέσμης αέρα. Παρά την υψηλή ισχύ του αποτελεσματικού κινητήρα EC, αυτός ο φυσητήρας είναι τόσο αθόρυβος που δεν χρειάζεται να φοράτε ωτασπίδες κατά τη διάρκεια της χρήσης. Έτσι μπορείτε επίσης να εργαστείτε σε περιοχές κατοικιών και σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο.

Ο επαναφορτιζόμενος φυσητήρας STIHL BGA 60 λειτουργεί με όλες τις μπαταρίες του συστήματος STIHL AK. Εμείς συνιστούμε τη μπαταρία STIHL AK 30 για την εργασία σας. Ο ρυθμιζόμενος σε μήκος σωλήνας αέρα αυτού του φυσητήρα έχει ένα μεταλλικό δαχτυλίδι προστασίας στο στρογγυλό μπεκ.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με τον φυσητήρα STIHL BGA 60 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της χρησιμοποιούμενης μπαταρίας.

 

 • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
 • Ισχυρός ανεμιστήρας μπαταρίας για φιλόδοξους ιδιώτες χρήστες
 • Για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό επιφανειών από φύλλα και υπολείμματα
 • Ρυθμιζόμενο μήκος φυσητήρα με μεταλλικό δακτύλιο
 • Για χρήση σε περιοχές ευαίσθητες στο θόρυβο
 • Συμβατό με οποιαδήποτε μπαταρία και φορτιστή του συστήματος AK
 • Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Control handle with speed control
  ΛΑΒΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ
  Blower tube with adjustable length
  ΣΩΛΗΝΑΣ ΦΥΣΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΜΗΚΟΥΣ
  Boost function
  Λειτουργία ενίσχυσης

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Ονομαστική τάση36 V
  Βάρος2,3 kg
  Ισχύς δέσμης αέρα15 N 1)
  Μέγ. ταχύτητα αέρα69 m/s
  Μέγ. ταχύτητα αέρα155 mph

  Σέρβις και συμβουλές