354,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Φυσητήρας BG 66-D με σιγαστήρα

Αυτός ο αθόρυβος φυσητήρας αποτελεί καλή επιλογή για εργασία καθαρισμού κοντά στο σπίτι, αλλά και για επιστάτες και δημοτικές υπηρεσίες. Ο βενζινοκίνητος φυσητήρας STIHL BG 66-D προσφέρει καλές επιδόσεις με σχετικά χαμηλή εκπομπή θορύβου και μειωμένη εκπομπή ρύπων, χάρη στον καταλύτη του. Με ενσωματωμένο σιγαστήρα για τον ανεμιστήρα και τον κινητήρα, το BG 66-D της STIHL εγγυάται χαμηλή στάθμη θορύβου (μέγιστη στάθμη ηχοπίεσης 86 dB(A)).

Η ισχύς του φυσητήρα STIHL BG 66-D παράγεται από έναν κινητήρα STIHL 2-MIX. Ο φυσητήρας STIHL BG 66 είναι ευκίνητος και εύκολος στην καθοδήγηση. Το στρογγυλό μπεκ του STIHL BG 66-D μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποτελεσματική και γρήγορη συγκέντρωση φύλλων και κομμένου γρασίδι. Τα χειριστήρια και ο διακόπτης λειτουργίας του βενζινοκίνητου φυσητήρα BG 66-D είναι συγκεντρωμένα σε θέση όπου μπορείτε να φτάσετε με το ένα χέρι, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να αφήσετε τη λαβή κατά τη διάρκεια της χρήσης. Αν θέλετε να διευκολύνετε την εκκίνηση, μπορείτε να εφοδιάσετε τον φυσητήρα BG 66-D με το σύστημα STIHL ElastoStart.

Το προαιρετικό σετ καθαρισμού υδρορροών STIHL φροντίζει για την απομάκρυνση φύλλων και χώματος από τις υδρορροές σας, ώστε το νερό να τρέχει ανεμπόδιστα.

Στο τμήμα της ιστοσελίδας μας με τους οδηγούς STIHL μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την αποτελεσματική απόρριψη ή ανακύκλωση φύλλων.

 • Για ιδιώτες, κηπουρούς τοπίου και δήμους
 • Απαλλαγείτε γρήγορα από φύλλα ή κομμένο γρασίδι
 • Ισχυρό αποτέλεσμα φυσήματος χάρη στον κινητήρα STIHL 2-MIX
 • BG 66-D

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Κινητήρας STIHL 2-MIX
  Κινητήρας STIHL 2-MIX
  Catalytic converter
  Καταλύτης
  Schutzbrille
  Προστατευτικά γυαλιά

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Κυβισμός27,2 cm3
  Βάρος4,5 kg 1)
  Ισχύς0,6/0,8 kW/Hp
  Μεγιστη παροχή αέρα730 m3/h 2)
  Όγκος δεξαμενής0,54 l

  Σέρβις και συμβουλές