529,00 €
479,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Δυνατός αναρροφητήρας

Ο βενζινοκίνητος αναρροφητήρας STIHL SH 86 είναι σχεδιασμένος για πολύπλευρες εφαρμογές τεμαχισμού και καθαρίσματος και είναι ιδανικός για πολύωρη χρήση σε μεγάλες εκτάσεις. Ιδιώτες χρήστες και επαγγελματίες θα έχουν ισχυρή υποστήριξη από αυτό τον αποδοτικό βενζινοκίνητο αναρροφητήρα, που επίσης μετατρέπεται σε φυσητήρα. Το μηχάνημα είναι εφοδιασμένο με κινητήρα STIHL 2-MIX που εγγυάταιυψηλά επίπεδα άνεσης στην εργασία και στον χειρισμό. Θα το καταλάβετε ευθύς αμέσως κατά την εκκίνηση του STIHL SH 86: το σύστημα STIHL ElastoStart χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο στοιχείο απόσβεσης κραδασμών το οποίο αποτρέπει τις κορυφές φορτίου που παρουσιάζονται κατά την εκκίνηση. Η χειροκίνητη αντλία καυσίμου του αναρροφητήρα επίσης βοηθά στη εξοικονόμηση των δυνάμεών σας στη διάρκεια της εργασίας. Χάρη στην αδιαβάθμητη ρύθμιση στροφών, ο κοπτικός αναρροφητήρας STIHL SH 86 παράγει πάντα τη σωστή ισχύ που χρειάζεται για την εργασία. Η σκανδάλη αδιαβάθμητης ρύθμισης μπορεί να κλειδωθεί με τον διακόπτη λειτουργίας. Το μηχάνημα επίσης προσφέρει εργονομική λαβή χειρισμού με μαλακή επένδυση.

Σε παρτέρια ή γωνίες που δυσκολεύουν την απομάκρυνση των πεσμένων φύλλων με φυσητήρα, ο κοπτικός αναρροφητήρας STIHL SH 86 σάς επιτρέπει να αναρροφήσετε το φυτικό υλικό και να το τεμαχίσετε επιτόπου. Ο κοπτικός αστέρας από χάλυβα υψηλής ποιότητας φροντίζει για τον ψιλοτεμαχισμό των αναρροφούμενων υλικών. Τα υλικά μεταφέρονται απευθείας στον σάκο συλλογής 45 λίτρων του βενζινοκίνητου αναρροφητήρα SH 86. Για χρήση σε εργασία με πολλή σκόνη, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον προαιρετικό ειδικό σάκο συλλογής από υλικό που συγκρατεί τη σκόνη για τα SH 56 και SH 86, ο οποίος επίσης έχει χωρητικότητα 45 λίτρων.

Το μηχάνημα παραδίδεται με επίπεδο μπεκ και στρογγυλό μπεκ για χρήση του ως φυσητήρα. Ως πρόσθετος εξοπλισμός διατίθεται επίσης ένα καμπύλο επίπεδο μπεκ. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, ο αναρροφητήρας STIHL SH 86 μπορεί να χρησιμοποιείται και ως φυσητήρας για την απομάκρυνση μεγάλων ποσοτήτων από φύλλα με υψηλή απόδοση και μεγάλη άνεση ακόμα και σε πολύωρες εργασίες. Ως πρόσθετος εξοπλισμός διατίθεται επίσης το σετ καθαρισμού υδρορροών STIHL με σωλήνα αέρα μήκους 3 m, για την απομάκρυνση φύλλων και ακαθαρσιών από υδρορροές. Κατά τη χρήση του μηχανήματος, είτε ως φυσητήρα είτε ως αναρροφητήρα, το αντιδονητικό σύστημα STIHL προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας.

SH 86

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
Throttle lock with built-in stop switch
ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ
Image
ΓΚΑΖΙ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός27,2 cm³
Βάρος5,8 kg
Ισχύς δέσμης αέρα15 N 1)
Ισχύς δέσμης αέρα15 N
Μέγ. ταχύτητα αέρα170 mph

Σέρβις και συμβουλές