Παρελκόμενα για φυσητήρες, επινώτιους φυσητήρες και κοπτικούς αναρροφητήρες

FilterIconΦιλτράρισμα

Ομάδα χρηστών
Τύπος προϊόντος
Τύπος Κινητήρα
Παραλλαγή
Σύστημα διασποράς υγρών και σκόνης
Σύστημα διασποράς υγρών και σκόνηςΆλλα αξεσουάρ για φυσητήρες / κοπτικους αναρροφητήρες
119,00 €
Πεπλατυσμένο μπεκ για φυσητήρα BGA 56, BGA 100
Πεπλατυσμένο μπεκ για φυσητήρα BGA 56, BGA 100Σετ πρόσθετων
10,90 €
Straight round nozzle
Ίσιο μπέκ BR 700Σετ πρόσθετων
7,70 €
Curved flat nozzle
Καμπύλο πεπλατυσμένο μπεκ για BR 700Σετ πρόσθετων
19,20 €
Runddüse
Ίσιο στρογγυλό μπεκ για BR 450Σετ πρόσθετων
7,90 €
Vacuum adaptor kit
Σετ αναρρόφησηςΣετ πρόσθετων
98,00 €
Vacuum adaptor kit
Σετ αναρρόφησης για ηλεκτρικούς φυσητήρεςΣετ πρόσθετων
98,00 €
Gutter cleaning set
Σετ καθαρισμού υδρορροώνΣετ πρόσθετων
49,00 €
Hip belt for BR 380, SR 420 and SR 450
Ζώνη γοφών για φυσητήρες πλάτης και ψεκαστήρεςΑορτήρες
34,90 €
Flat nozzle
Καμπύλο πεπλατυσμένο μπέκ για BR 500/BR 600Άλλα αξεσουάρ για φυσητήρες / κοπτικους αναρροφητήρες
8,80 €
Curved flat nozzle
Καμπύλο πεπλατυσμένο μπεκ για BG 56/86, SH 56/86, BGE 71/81Άλλα αξεσουάρ για φυσητήρες / κοπτικους αναρροφητήρες
11,20 €
Straight round nozzle for BR 600
Ίσιο στρογγυλό μπέκ για BR 600Άλλα αξεσουάρ για φυσητήρες / κοπτικους αναρροφητήρες
7,50 €
Fangsack
Σακούλα σκόνηςΆλλα αξεσουάρ για φυσητήρες / κοπτικους αναρροφητήρες
51,00 €
Bike handle
Λαβή ΠοδηλάτουΆλλα αξεσουάρ για φυσητήρες / κοπτικους αναρροφητήρες
65,00 €
Επέκταση σωλήνα
Επέκταση σωλήναΆλλα αξεσουάρ για φυσητήρες / κοπτικους αναρροφητήρες
13,20 €
Satz ULV-Düse
Σετ από μπεκ ULVΆλλα αξεσουάρ για φυσητήρες / κοπτικους αναρροφητήρες
9,60 €
16 από 16 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ


Τα παρελκόμενά μας για φυσητήρες και αναρροφητήρες φύλλων διευρύνουν τις επιλογές χρήσης τους, ώστε να αξιοποιήσετε ακόμα καλύτερα τα μηχανήματά μας.


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΦΥΣΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ


Αν είστε ήδη ιδιοκτήτης ενός φυσητήρα ή κοπτικού αναρροφητήρα STIHL, μπορείτε να το εφοδιάσετε με πρόσθετες λειτουργίες ή ιδιότητες χρησιμοποιώντας παρελκόμενα, εξαρτήματα και ανταλλακτικά STIHL για φυσητήρες, όπως ο σάκος συλλογής γενικής χρήσης, που θα κάνουν την εργασία σας πιο εύκολη και το μηχάνημά σας ακόμα πιο χρήσιμο. Τα ειδικά μπεκ, για παράδειγμα, θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε με υψηλή απόδοση. Τα μαξιλαράκια στήριξης και λουριά, από την άλλη, θα αυξήσουν την άνεσή σας. Έχετε φυσητήρα αλλά χρειάζεστε αναρροφητήρα φύλλων; Με τα παρελκόμενα και προσαρμοζόμενα εξαρτήματά μας για φυσητήρες και αναρροφητήρες φύλλων, μπορείτε να μετατρέψετε ορισμένα από τα μηχανήματά μας με ελάχιστο κόπο. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε το μηχάνημά σας για να το χρησιμοποιήσετε για το καθάρισμα υδρορροών.


ΜΠΕΚ ΦΥΣΗΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ


Σε άσφαλτο, γκαζόν και μονοπάτια, η ταχύτητα με την οποία καθαρίζεται ένα μέρος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μπεκ που χρησιμοποιείτε. Γι’ αυτό διαθέτουμε μια ολόκληρη σειρά από διαφορετικά μπεκ τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με μεγάλη ευελιξία, ανάλογα με την εργασία και το μηχάνημά σας, έτσι ώστε να είστε πάντα άριστα εξοπλισμένος για την εργασία. Ουσιαστικά, υπάρχει επιλογή ανάμεσα στους εξής τύπους:



  • Ευθύγραμμα στρογγυλά μπεκ για ξεκούραστη εργασία, χάρη στο ευθύγραμμο σχήμα του μπεκ.

  • Το επίπεδο μπεκ με την υψηλή ταχύτητα αέρα διευκολύνει την απομάκρυνση βαριών ή βρεγμένων υλικών.

  • Καμπύλα επίπεδα μπεκ επιτρέπουν εργασία σε μεγάλες εκτάσεις, χάρη στην πλατιά δέσμη αέρα που κατευθύνεται παράλληλα με το έδαφος.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΗΤΗΡΑ ΣΑΣ


Το καθάρισμα δρόμων, μονοπατιών και άλλων εξωτερικών από φύλλα και λάσπη μπορεί να πάρει πολύ χρόνο και κόπο. Οι επινώτιοι φυσητήρες μας με την επενδυμένη ζώνη γοφού για ομοιόμορφη κατανομή του βάρους του μηχανήματος, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για εργασίες αυτού του είδους. Η ζώνη ανακουφίζει τα χέρια και την πλάτη σας και έτσι καταφέρνει να εξοικονομήσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Υπάρχει επίσης ένας αορτήρας με λουρί μεταφοράς και μαξιλαράκι υποστήριξης για εξίσου άνετη εργασία με τον επαναφορτιζόμενο φυσητήρα μας. Άλλα παρελκόμενα για φυσητήρες και αναρροφητήρες φύλλων, όπως ένα λουρί θώρακα που διατηρεί τα λουριά ώμων στη θέση τους, είναι επίσης διαθέσιμα. Επιπλέον, έχουμε μια πρακτική λαβή ποδηλάτου για τα επινώτια μηχανήματά μας, η οποία φροντίζει για ομοιόμορφη κατανομή της ανάκρουσης στα δύο χέρια. Μπορείτε να την εγκαταστήσετε γρήγορα και χωρίς εργαλεία, όταν τη χρειάζεστε. Συνιστούμε τη χρήση αυτής της λαβής όταν εργάζεστε με καμπύλα μπεκ που παράγουν πλατιά δέσμη αέρα. Η εργονομία στην εργασία είναι εξαιρετικά σημαντική για μας – και αυτό αντικατοπτρίζεται στη μεγάλη γκάμα από παρελκόμενα για τους φυσητήρες, αναρροφητήρες φύλλων και κοπτικούς αναρροφητήρες μας.


ΕΝΑΣ ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΠΤΙΚΟ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ , ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ


Έχετε συγκεντρώσει όλα τα φύλλα του κήπου σε έναν σωρό, με σκοπό να τα τεμαχίσετε. Χάρη στα έξυπνα παρελκόμενά μας για διάφορα βενζινοκίνητα και ηλεκτρικά μοντέλα, δεν θα χρειαστείτε δεύτερο μηχάνημα για την εργασία αυτή. Αντί γι’ αυτό, μετατρέπετε τον φυσητήρα σας σε έναν κοπτικό αναρροφητήρα. Ο δυνατός ανεμιστήρας θα τραβήξει τα φύλλα ή υπολείμματα μέσα στο μηχάνημα και θα τα προωθήσει, ψιλοτεμαχισμένα πια, στον σάκο συλλογής.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψιλοτεμαχισμένο υλικό στον σάκο συλλογής απευθείας για διασπορά στον κήπο, όπου χρησιμεύει σαν λίπασμα. Και το αντίθετο είναι επίσης δυνατόν – οι κοπτικοί αναρροφητήρες μας είναι κατασκευασμένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να μετατρέπονται σε φυσητήρες με λίγες απλές κινήσεις.


ΕΝΑΣ ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ


Το καθάρισμα των υδρορροών είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, που όμως πρέπει να γίνεται τακτικά για να μην βουλώσουν με φύλλα, πευκοβελόνες και σκουπίδια.
Μπορείτε όμως να κάνετε την εργασία αυτή πολύ πιο εύκολη με το σετ καθαρισμού υδρορροών μας. Ο σωλήνας που περιλαμβάνεται στο σετ έχει μήκος γύρω στα 3 m, που σημαίνει ότι μπορείτε να διώξετε τα φύλλα από εξαιρετικά δυσπρόσιτα σημεία. Και δεν είναι μόνο αυτό – αν το συνδυάσετε με έναν από τους σάκους συλλογής μας, δεν θα χρειαστεί καν να μαζέψτε τα φύλλα τελειώνοντας. Καλό δεν ακούγεται; Μην ξεχάσετε ότι μπορείτε να παραγγείλετε τα παρελκόμενα για φυσητήρες και κοπτικούς αναρροφητήρες από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL με κάθε άνεση, και να ζητήσετε παράδοση στην πόρτα σας.