179,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

MS 162 βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο: βασικό μοντέλο για ποικίλες εργασίες

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 162 είναι ένα αξιόπιστο μηχάνημα για ιδιωτική συντήρηση χώρων. Είτε θέλετε να κόψετε καυσόξυλα είτε να περιποιηθείτε οπωροφόρα δέντρα, το ελαφρύ και στιβαρό αλυσοπρίονο STIHL MS 162 είναι κατάλληλο για περιστασιακή χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Αυτό το αξιόπιστο αλυσοπρίονο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή ακόμη και μικρών δέντρων.

Ο ισχυρός κινητήρας STIHL 2-MIX αποτελεί μέρος του βελτιστοποιημένου συνολικού συστήματος του STIHL MS 162, εξασφαλίζοντας καλή απόδοση κοπής παράλληλα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αξιόπιστα ακριβείς κοπές που υποστηρίζονται από την τυπική αλυσίδα πριονιού 3/8" P με τη στενή της κεφαλή. Το αλυσοπρίονο σας λειτουργεί ομαλά: το αντικραδασμικό σύστημα STIHL μειώνει τη μετάδοση κραδασμών στη λαβή, γεγονός που ανακουφίζει από την καταπόνηση τους μύες και τις αρθρώσεις σας.

Πολύ βολικό: όλες οι λειτουργίες όπως η εκκίνηση, η λειτουργία και η διακοπή μπορούν να ελεγχθούν μόνο με το ένα χέρι χάρη στη λειτουργία με έναν μοχλό. Η επανεκκίνηση μετά από διακοπές είναι εύκολη, επειδή ο συνδυασμένος μοχλός με στάση  επανέρχεται αυτόματα στη θέση λειτουργίας. Άλλα χαρακτηριστικά άνεσης περιλαμβάνουν το ασφαλές και εύκολο τέντωμα της αλυσίδας που διευκολύνεται από το εξαιρετικά πρακτικό τέντωμα της αλυσίδας που τοποθετείται στο πλάι.

 • Αλυσοπρίονα βενζίνης για κοπή καυσόξυλων και συντήρηση εδάφους
 • Για εργασία σε οικιακό περιβάλλον
 • Εύκολο στη χρήση χάρη στον κύριο μοχλό ελέγχου και στο μοχλό συνδυασμού με λειτουργία διακοπής
 • Πλευρική τάση αλυσίδας
 • Άνετο ακόμα και για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης χάρη στο αντιδονητικό σύστημα STIHL
 • MS 162

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  ΜΟΧΛΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚ...
  ΜΟΧΛΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚ...
  ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΤΑΝΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
  ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΤΑΝΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
  STIHL 2 MIX engine
  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Μήκος λάμας30 cm
  Κυβισμός30,1 cm³
  Ισχύς1,2/1,6 kW/Hp
  Ισχύς1,6 bhp
  Βάρος4,5 kg 1)

  Σέρβις και συμβουλές