555,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Αλυσοπρίονο, εξαιρετικά κατάλληλο για την κοπή καυσόξυλων

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 231 είναι εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να συγκεντρώσετε καυσόξυλα και χρειάζεστε ένα κατάλληλο αλυσοπρίονο. Ο συμπαγής σχεδιασμός και οι υψηλές επιδόσεις κοπής επιτρέπουν αποτελεσματική εργασία είτε στον κήπο σας, είτε στο δάσος. Το αλυσοπρίονο αυτό είναι επίσης πολύ δημοφιλές σε βιοτεχνίες που δουλεύουν με ξύλο.

Με τον δυνατό κινητήρα STIHL 2-MIX που παράγει ισχύ 2,0 kW (2,7 ΙΔ) , το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 231 είναι εξαιρετικά κατάλληλο για την κοπή καυσόξυλων. Προαιρετικά, το βενζινοκίνητο αυτό αλυσοπρίονο μπορεί να εφοδιαστεί με σύστημα STIHL ElastoStart. Η λειτουργία αυτή βοηθά στην εκκίνηση του μηχανήματος, αποσβένοντας τις κορυφές φορτίου και μειώνοντας την καταπόνηση των μυών και αρθρώσεών σας.

Το αλυσοπρίονο είναι εφοδιασμένο με πώμα ρεζερβουάρ που ανοίγει χωρίς εργαλεία και με έναν κυκλώνα αέρα για το φίλτρο αέρα, που σας επιτρέπει να εργάζεστε με υψηλή απόδοση. Αν εφοδιάσετε το αλυσοπρίονο αυτό με φίλτρο αέρα HD2, το μηχάνημα θα αποκτήσει τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας, επιτρέποντας μεγάλους χρόνους εργασίας χωρίς διακοπές. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει την καταπόνηση των μυών και αρθρώσεών σας όταν εργάζεστε με το αλυσοπρίονο STIHL MS 231.

 • Ισχυρό αλυσοπρίονο βενζίνης για κοπή καυσόξυλων
 • Για περιστασιακούς χρήστες και τεχνίτες
 • Μεγάλα διαστήματα σέρβις λόγω του μακροχρόνιου συστήματος φίλτρου αέρα
 • Πλευρική τάση αλυσίδας
 • MS 231

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  STIHL 2-MIX engine
  STIHL 2-MIX ΜΕ ΣΑΡΩΣΗ
  STIHL anti-vibration system
  ΑΝΤΙΔΟΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ
  ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Κυβισμός42,6 cm3
  STIHL OilomaticPicco Micro 3 (PM3)
  Ισχύς2/2,7 kW/Hp
  Βάρος4,8 kg 1)
  Αναλογία ισχύς προς βάρος2,4 kg/kW

  Σέρβις και συμβουλές