729,00 €
656,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος7,4 kg
Ισχύς δέσμης αέρα26 N 1)
Μέγ. ταχύτητα αέρα86 m/s
Μέγ. ταχύτητα αέρα192 mph

Επαναφορτιζόμενοσ Φυστητήρας BGA 300: αθόρυβος παρά την υψηλή ισχύ του

Όταν οι τοπικές αρχές και οι κηπουροί εκτελούν εργασίες καθαρισμού σε περιοχές ευαίσθητες στον θόρυβο, η ένταση του χρησιμοποιούμενου επαναφορτιζόμενου μηχανήματος αποτελεί σημαντικό παράγοντα για το περιβάλλον. Γι' αυτό, στον επαναφορτιζόμενο φυσητήρα πλάτης STIHL BGA 300, έχουμε μειώσει σημαντικά τις εκπομπές θορύβου για τους κατοίκους και τους περαστικούς χάρη στο νέο σύστημα μείωσης θορύβου STIHL. Επιπλέον, η απόσβεση ορισμένων συχνοτήτων δημιουργεί ένα πιο ευχάριστο ηχητικό μοτίβο. Ταυτόχρονα, η μέγιστη ταχύτητα αέρα 86 m/s εξασφαλίζει πολύ υψηλή απόδοση καθαρισμού. Αυτό σας επιτρέπει να απομακρύνετε γρήγορα ακόμη και βαριά, βρεγμένα φύλλα και να καθαρίζετε αποτελεσματικά πάρκα, λιβάδια, μονοπάτια και δρόμους.

Για βέλτιστη διαχείριση της ενέργειας, μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα τη δύναμη αέρα για την εκάστοτε εργασία καθαρισμού χρησιμοποιώντας τη λαβή ελέγχου με οθόνη LED, η οποία προσφέρει 4 προκαθορισμένα επίπεδα ισχύος (επίπεδα 1 έως 3 και συνεχής ενίσχυση). Για περιορισμένους χώρους, ο σωλήνας ταχείας ρύθμισης του επαναφορτιζόμενου φυσητήρα μπαταρίας STIHL BGA 300 μπορεί να κοντύνει σε μια στιγμή και στη συνέχεια να επεκταθεί ξανά εξίσου γρήγορα. Ο συμπαγής σχεδιασμός του επαναφορτιζόμενου φυσητήρα BGA 300 της STIHL υποστηρίζει επίσης την αποτελεσματική εργασία, καθώς χρειάζεστε πολύ λιγότερο χώρο κατά τον καθαρισμό καθώς μετακινείστε, για παράδειγμα, ανάμεσα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Το εργονομικό σύστημα μεταφοράς με άνετους ιμάντες ώμου και ζώνη ισχίου, καθώς και το κέντρο βάρους της μπαταρίας STIHL AR L που βρίσκεται κοντά στο σώμα του χρήστη, συνεπάγονται βέλτιστη κατανομή του βάρους. Η μπαταρία πλάτης STIHL AR 3000 L συνιστάται για μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας και πλήρη ισχύ φυσήματος. Για χαμηλότερο βάρος, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να εξοπλίσετε το φυσητήρα σας με τον προσαρμογέα διπλής υποδοχής μπαταρίας STIHL ADA 1000 και να χρησιμοποιήσετε έως και 2 μπαταρίες από το σύστημα STIHL AP. Αυτό σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε βάρος για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης. 

Όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας του συστήματος STIHL AP-System έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες χρήστες και καθημερινή εργασία, ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό είναι πιστοποιημένα αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητά τους επαληθεύεται επίσης μέσω απαιτητικών εσωτερικών δοκιμών. Η δοκιμή για να πιστοποιηθεί ότι είναι αδιάβροχα ευθυγραμμίζεται, μεταξύ άλλων, με το πρότυπο IPX4.

Σέρβις και συμβουλές