554,00 €
498,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας40 cm
Ονομαστική τάση36 V
Βάρος3,1 kg 1)
Βάρος συστήματος3,7 kg
Στάθμη ηχοπίεσης91 dB(A) 2)

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

MSA 220 C-B χωρίς μπαταρία και φορτιστή

Με τα επαγγελματικά εξαρτήματα κοπής του, το δυνατό επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 220 C-B είναι ιδανικό για τη ρίψη μικρών δέντρων, την αποκλάδωση και τον τεμαχισμό κορμών και εργασίες συντήρησης δέντρων. Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο παραδίδεται με δυνατή αλυσίδα STIHL 3/8" PS3 Pro με χαμηλή τάση κλοτσήματος. Αυτή η αλυσίδα με δόντια-κοπίδια διακρίνεται για τις εξαιρετικές ιδιότητες διείσδυσης στο ξύλο και την υψηλή ποιότητα κοπής του. Με το αλυσοπρίονο STIHL MSA 220 C-B μπορείτε να εργαστείτε σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο στη συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου, αλλά και στον κλάδο τον κατασκευών. Ειδικά στις ξυλοκατασκευές, μπορείτε να επωφεληθείτε από την αθόρυβη λειτουργία του κινητήρα EC με μηδενική εκπομπή ρύπων και χαμηλές ανάγκες σε συντήρηση, ακόμα και σε κλειστούς χώρους.

Ο δυνατός κινητήρας EC σε συνδυασμό με την ισχυρή μπαταρία STIHL AP 300 S επιτρέπει στο STIHL MSA 220 να επιτυγχάνει τις άριστες επιδόσεις κοπής του. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της λαβής και στην άνετη πίσω λαβή χειρισμού, το μηχάνημα αυτό θα σας προσφέρει την απόλαυση της ευχάριστης και ασφαλούς εργασίας.

Άλλα χαρακτηριστικά του επαναφορτιζόμενου αλυσοπρίονου STIHL MSA 220 C-B που υποστηρίζουν την αποδοτική εργασία:

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 220 C-B κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Το χαρακτηριστικό αυτό έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

Σέρβις και συμβουλές