899,00 €
809,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας35-40 cm
Ονομαστική τάση36 V
Βάρος5,4 kg 1)
Βάρος συστήματος7,34 kg
Στάθμη ηχοπίεσης93 dB(A) 2)

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

MSA 300 C-O: Το πιο ισχυρό επαγγελματικό μας επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο

Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 300 C-O παρέχει την απόδοση που ζητούν οι επαγγελματίες στην περιποίηση χώρων πρασίνου, στη δασοκομία και στις δημοτικές υπηρεσίες. Για ρίψη, αποκλάδωση και τεμαχισμό μικρών και μεσαίων δέντρων: 3 προγράμματα λειτουργίας (Eco, ρίψη και αποκλάδωση) επιτρέπουν ρύθμιση του αλυσοπριόνου για συγκεκριμένες χρήσεις.

Η πλήρης ηλεκτρική ισχύς των 3,0 kW παρέχεται από την εντυπωσιακή μπαταρία STIHL AP 500 S που σχεδιάστηκε ειδικά για αυτό το αλυσοπρίονο, και παράγει ταχύτητες αλυσίδας έως και 30 m/s. Σε συνδυασμό με τη λάμα STIHL Light 04, το αλυσοπρίονο .325" RS Pro προσφέρει υψηλή απόδοση κοπής με μειωμένο κόστος. Οι επαγγελματίες επίσης εκτιμούν τον ανθεκτικό, αδιάβροχο σχεδιασμό του STIHL MSA 300 C-O. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς που φτάνουν στις λαβές, προστατεύοντας τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Ο αισθητήρας λαδιού μετρά διαρκώς την ποσότητα λαδιού αλυσίδας που απομένει στο σύστημα, ελαχιστοποιώντας τις διακοπές στην εργασία σας.

Το καπάκι σέρβις δίνει εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στο φίλτρο. Αυτό αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα καθώς απλοποιεί τη συντήρηση και το καθάρισμα του επαναφορτιζόμενου αλυσοπριόνου STIHL MSA 300 C-O. Το MSA 300 C-O είναι το πρώτο αλυσοπρίονο από τη STIHL που διαθέτει ηλεκτρονικό χειριστήριο που σας δίνει σημαντικά δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με το πριόνι σας. Επίσης είναι προετοιμασμένο για δικτυωμένη λειτουργία, καθώς διαθέτει ειδικό σημείο για την τοποθέτηση του STIHL Smart Connector 2 A.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο μηχάνημα STIHL σας κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας AP. Η σύνοψη επίσης δείχνει τις μπαταρίες που συνιστώνται για το δικό σας μηχάνημα STIHL.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα μηχανήματα είναι αδιάβροχα από όλες τις πλευρές, χαρακτηριστικό που επαληθεύεται με εσωτερικές δοκιμές. Για το STIHL MSA 300 συγκεκριμένα, η επαληθευμένη με εσωτερικές δοκιμές προστασία έναντι της διείσδυσης νερού έχει πιστοποιηθεί ως προστασία κατηγορίας IPX4.

Σημείωση:: Η STIHL συνιστά λάδια αλυσίδας STIHL SynthPlus, STIHL BioPlus και STIHL ForestPlus. Η αλυσίδα μπορεί να λιπαίνεται επίσης με άλλα ελαφρά λάδια βάσει φυτικών ή ορυκτών ελαίων.

Σημείωση:: Μπορείτε να αξιοποιήσετε την πλήρη λειτουργικότητα αυτού του επαναφορτιζόμενου αλυσοπριόνου μόνο εάν το χρησιμοποιείτε με μπαταρία STIHL AP 500 S. Κατά τη χρήση άλλων μπαταριών STIHL, κάποιες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες και το μηχάνημα δεν θα αναπτύξει τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις κοπής του.

Σέρβις και συμβουλές