Μπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού

FilterIconΦιλτράρισμα

Σύστημα μετάδοσης κίνησης
Ausgießer schwarz
Σύστημα ανεφοδιασμού για καύσιμοΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
5,60 €
Ausgießhilfen für Einfachgebinde
Βοηθητικό μηχάνημα εκροήςΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
6,80 €
Pouring aids for chain oil
Εξάρτημα εκροής για λάδι αλυσίδαςΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
7,90 €
Petrol canister
Μπιτόνια ΒενζίνηςΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
Από
3,90 €
Filling system for fuel
Σύστημα ανεφοδιασμού για καύσιμοΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
16,00 €
Filling system for chain oil
Σύστημα ανεφοσιασμού για λάδι αλυσίδαςΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
17,00 €
Holder
Θήκη για σύστημα ανεφοδιασμούΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
3,60 €
Holder for tools
Θήκη για εργαλεία σε μπιτόνιΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
3,30 €
Combination canister, orange
Διπλό μπιτόνι πορτοκαλί, 3l/1,5lΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
20,00 €
Combination canister, orange
Διπλό μπιτόνι πορτοκαλί, για επαγγελματίεςΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
43,00 €
Combination canister,
Διπλό μπιτόνι πορτοκαλίΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
35,00 €
Combination canister, transparent
Διπλό μπιτόνι διαφανές για επαγγελματίεςΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
45,00 €
Διπλό μπιτόνι διαφανές standard
Διπλό μπιτόνι διαφανές standardΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
35,00 €
Measuring jug
ΜεζούραΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
Από
1,20 €
Metal canister
Μεταλλικό μπιντόνιΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
52,00 €
Mischflasche
Φιάλη ανάμειξηςΜπιvτόνια και συστήματα ανεφοδιασμού
5,60 €
16 από 16 Προϊόντα

Αξεσουάρ

Με τα μπιντόνια και τα συστήματα ανεφοδιασμού STIHL μπορείτε να ξαναγεμίσετε το ρεζερβουάρ των μηχανημάτων σας με καθαρότητα και ασφάλεια, ώστε να μην ξεχειλίσει καύσιμο ποτέ ξανά.




ΜΠΙΝΤΟΝΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ STIHL: ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ



Στην STIHL, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από μπιντόνια και συστήματα ανεφοδιασμού για το ασφαλές άδειασμα και γέμισμα των βενζινοκίνητων μηχανημάτων σας. Τα μπιντόνια βενζίνης STIHL διαθέτουν έγκριση ΟΗΕ, που τα κάνει ιδανικά για τη μεταφορά και την αποθήκευση καυσίμου. Επίσης έχουμε διάφορα συστήματα ανεφοδιασμού που φροντίζουν να μη σπαταλήσετε καύσιμο ή λάδι παραγεμίζοντας τα δοχεία του μηχανήματός σας.



ΜΠΙΝΤΟΝΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Ή ΔΙΠΛΟ ΜΠΙΝΤΟΝΙ;


Τα μπιντόνια βενζίνης μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη. Χάρη στον σωλήνα εκροής που συνοδεύει το μπιντόνι είστε βέβαιος ότι το καύσιμο καταλήγει πραγματικά μέσα στο μηχάνημα.



Με το διπλό μπιντόνι για καύσιμο και λάδι αλυσίδας είστε ιδανικά εξοπλισμένος για εργασίες στον κήπο ή στο δάσος όλο το χρόνο. Το μπιντόνι διαθέτει ένα μεγάλο δοχείο για καύσιμο και ένα μικρότερο για λάδι αλυσίδας, και μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές χωρητικότητες ανάλογα με το πόσο καύσιμο και λάδι αλυσίδας καταναλώνετε.



Εκτός από τα διάφορα μεγέθη, το διπλό μπιντόνι διατίθεται επίσης με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ενώ οι σωλήνες εκροής περιλαμβάνονται σε κάθε έκδοση, μπορείτε να επιλέξετε ένα μπιντόνι με τάπες ασφαλείας για παιδιά, εάν το επιθυμείτε. Για να διασφαλίσετε ότι το μηχάνημα και το σύστημα ανεφοδιασμού είναι πάντα κοντά σας στο δοχείο, υπάρχουν διπλά δοχεία με δύο πρακτικές υποδοχές που στερεώνονται με ευκολία.



Παρασκευάζετε μόνος σας το μείγμα καυσίμου; Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να διαλέξετε την κατάλληλη μεζούρα STIHL για την παρασκευή μειγμάτων καυσίμου, ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε. Οι μεζούρες είναι κατάλληλες για την ανάμειξη 5 λίτρων ή 25 λίτρων καυσίμου, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να αποθηκεύσετε σε μπιντόνια STIHL. Για μικρές ποσότητες, έως 1 λίτρο, χρησιμοποιήστε την εύχρηστη φιάλη παρασκευής και μετάγγισης μειγμάτων καυσίμου.



ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ STIHL: Ο ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΔΙΟΥ


Χρησιμοποιώντας το STIHL σύστημα ανεφοδιασμού για καύσιμο ή λάδι αλυσίδας, είστε βέβαιος ότι τίποτα δεν πάει στραβά μεταγγίζοντας τα υγρά στο μπιντόνι καυσίμου ή το διπλό μπιντόνι. Τα συστήματα ανεφοδιασμού βάζουν τέλος στις διαρροές καυσίμου και λαδιού και το υπερβολικό γέμισμα των δοχείων. Έτσι ο ανεφοδιασμός και η μετάγγιση καυσίμου και λαδιού, αντί για δύσκολη αγγαρεία γίνονται μια καθαρή και ασφαλής διαδικασία. Μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα μπιντόνια και συστήματα ανεφοδιασμού από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL και να ζητήσετε παράδοση στην πόρτα σας.



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ STIHL ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ


Πριν το χειμερινό διάλειμμα τους, αδειάστε τα ρεζερβουάρ καυσίμου των βενζινοκίνητων μηχανημάτων σας. Έτσι μειώνεται ο κίνδυνος να εμφανιστούν προβλήματα όταν προσπαθήσετε να τα βάλετε μπρος την άνοιξη. Αδειάστε το περιεχόμενο του ρεζερβουάρ καυσίμου σε ένα σφραγισμένο μπιντόνι STIHL. Για να απομακρύνετε και τα τελευταία υπολείμματα καυσίμου, ξεκινήστε το μηχάνημα και αφήστε το να λειτουργεί στο ρελαντί μέχρι να σβήσει από μόνο του. Γιατί πρέπει αυτό; Γιατί έτσι αδειάζει το ρεζερβουάρ και οι σωλήνες του συστήματος τροφοδοσίας, ώστε να μη φράξουν τα ευαίσθητα μικρά μέρη του καρμπυρατέρ. Επίσης αυξάνεται η διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας.



Ενώ πρέπει να αδειάζετε το ρεζερβουάρ βενζίνης πριν από μεγάλες περιόδους ακινησίας, αντιθέτως πρέπει να γεμίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο το δοχείο λαδιού αλυσίδας στα αλυσοπρίονα και να βεβαιώνεστε ότι το δοχείο λαδιού στο χλοοκοπτικό σας είναι γεμάτο.