Λάδι κινητήρων υψηλών επιδόσεων STIHL HP Super

Λάδι κινητήρων υψηλών επιδόσεων STIHL HP Super

Το λάδι κινητήρων υψηλών επιδόσεων STIHL HP Super αναπτύχθηκε ειδικά για τους δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες που χρησιμοποιούνται στα μηχανήματα χειρός μας. Συνδυάζει άριστες λιπαντικές ιδιότητες με εξαιρετικά καθαρή καύση. Με το λάδι STIHL HP Super κάνετε την καλύτερη επιλογή, όταν χρησιμοποιείτε τον κινητήρα υψηλών επιδόσεων του μηχανήματός σας συχνά και για μεγάλα διαστήματα κάτω από συνθήκες πλήρους φορτίου.

Σούπερ προστασία. Στις σκληρές συνθήκες χρήσης.

Με τις καλές λιπαντικές του ιδιότητες, το λάδι παρέχει καλή προστασία από φθορά τόσο στους κινητήρες των αλυσοπριόνων που λειτουργούν με υψηλές στροφές και υψηλές θερμοκρασίες, όσο και σε μηχανήματα που δουλεύουν σε πιο «κρύα περιοχή».

Σούπερ απόδοση. Λίγος καπνός.

Το λάδι STIHL HP Super έχει ένα πλεονέκτημα που το κάνει να ξεχωρίζει από τα συνήθη λάδια «Low Smoke». Μειώνει την εκπομπή επιβλαβών ουσιών, διατηρώντας παράλληλα τις άριστες λιπαντικές ιδιότητές του. Έτσι, είναι κατάλληλο και για κινητήρες που χρησιμοποιούνται κάτω από συνθήκες έντονης καταπόνησης.

Όλα πράσινα. Σούπερ.

Το λάδι STIHL HP Super έχει πολύ καλές ιδιότητες αυτοανάμειξης. Χάρη στο πράσινο χρώμα, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τη συγκέντρωση του μείγματος.

Εξαιρετική φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Το λάδι STIHL HP Ultra περιέχει απειροελάχιστες μόνο ποσότητες θείου και είναι βιοδιασπώμενο κατά το 80 τοις εκατόν σε 21 μόλις ημέρες.

Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά:

Επιδόσεις HP HP SuperHP Ultra
Καθαριότητα + +++++
Προστασία + +++++
Λίπανση + +++++
Ισχύς κινητήρα + +++++