Λάδι αλυσίδων STIHL BioPlus

Λάδι αλυσίδων STIHL BioPlus

Ήπιο σε περιβαλλοντικές επιπτώσεις, αλλά δυνατό σε επιδόσεις – αυτό είναι το λάδι αλυσίδων STIHL BioPlus. Εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον αλλά με άριστες ιδιότητες λίπανσης και πρόσφυσης, το φυτικό μας λιπαντικό υψηλής ποιότητας δείχνει τα προσόντα του σε εύκρατες και ζεστές κλιματικές ζώνες. Επιπλέον, αποικοδομείται πλήρως στο έδαφος μέσα σε ελάχιστο χρόνο – χαρακτηριστικό για το οποίο έλαβε το βραβείο «Γαλάζιος Άγγελος» για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Προστασία ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες.

Τα ειδικά πρόσθετα προσφέρουν πολύ καλή προστασία στα κοπτικά εξαρτήματα, ακόμα και σε υψηλότατα θερμικά φορτία μικρής διάρκειας. Ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες, δεν δημιουργείται καπνός. Οι πολύ καλές ιδιότητες ροής διατηρούνται και σε χαμηλές θερμοκρασίες έως και -15 °C.

Καλό για το περιβάλλον.

Το λάδι αλυσίδων STIHL BioPlus διαθέτει μια σταθερότητα στην οξείδωση σχεδόν μοναδική για λάδι αλυσίδων με βάση το ραφανιδέλαιο. Δεν σχηματίζει σχεδόν καθόλου ρητίνη, ακόμα και σε μεγάλα διαστήματα ακινησίας, ενώ ξεπερνά με άνεση τις απαιτήσεις και τα κριτήρια καταλληλότητας προς χρήση σύμφωνα με το πρόγραμμα «Γαλάζιος Άγγελος». Είναι βιοδιασπάσιμο, δεν θεωρείται επικίνδυνο για τα υπόγεια ύδατα και επομένως επιτρέπεται να χρησιμοποιείται σε περιοχές άντλησης πόσιμου νερού και σε τοπία με οικολογικά ευαίσθητο χαρακτήρα.

Συμβατό με τα πάντα.

Το λάδι αλυσίδων STIHL BioPlus έχει υψηλή συμβατότητα με τα υλικά κατασκευής των μηχανημάτων, όπως κράματα ελαφρών μετάλλων, πλαστικά, χρώματα και ελαστομερή.