Άμεση επιλογή προϊόντος Κοπτικοί αναρροφητήρες

SH 86

Δυνατός αναρροφητήρας

Γενικά

Ιδανικός για το καθάρισμα μεγάλων εκτάσεων. Αδιαβάθμητη ρύθμιση στροφών, στρογγυλό μπεκ, πεπλατυσμένο μπεκ, σύστημα STIHL Elastostart, αντιδονητικό σύστημα STIHL, κινητήρας 2-MIX, φίλτρο HD2.

μέχρι τώρα €529,00* τώρα€476,00**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

SH 86

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Κυβισμός cm3 27,2
Ισχύς kW/Hp 0,8/1,1
Βάρος kg 1) 5,8
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A) 2) 93
Στάθμη ηχητικής ισχύος dB(A) 106
Δονήσεις, αριστερά/δεξιά m/s² 3) 2,5/2,5
Μέγιστη παροχή αέρα m3/h 810
Σακούλα συλλογής l 45

1) Χωρίς καύσιμο στη λειτουργία ως αναρροφητήτα
2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

SH 86

Βασικός εξοπλισμός

 • Αντιδονητικό σύστημα Zoom
  Αντιδονητικό σύστημα

  Ελαχιστοποιεί τις δονήσεις, εξασφαλίζοντας άνετη εργασία ακόμα κα μετά από πολλή ώρα.

 • Ασφαλιζόμενη σκανδάλη γκαζιού με διακόπτη Zoom
  Ασφαλιζόμενη σκανδάλη γκαζιού με διακόπτη

  Η σκανδάλη μπορεί να κλειδωθεί μεταξύ ρελαντί και φουλ γκάζι σε οποιαδήποτε θέση. Με μια σύντομη πίεση του αντίχειρα στο κουμπί stop σβήνει. Το μηχάνημα είναι πάλι έτοιμο για εκκίνηση.

 • Εργονιμική λαβή με μαλακή ζώνη κρατήματος Zoom
  Εργονιμική λαβή με μαλακή ζώνη κρατήματος

  Εργονομική λαβή με μαλακή ζώνη κρατήματος. Ο χειρισμός του μηχανήματος γίνεται απλά και με ασφάλεια, γιατί δεν χρειάζεται να απομακρύνετε το χέρι σας από τη λαβή. Η σκανδάλη γκαζιού μπορεί να σταθεροποιηθεί σε οποιαδήποτε θέση ανάμεσα σε ρελαντί και πλήρες γκάζι. Αυτό διευκολύνει σημαντικά την εργασία, ιδίως σε περίπτωση πολύωρης χρήσης.

 • Κινητήρας STIHL 2-MIX Zoom
  Κινητήρας STIHL 2-MIX

  Ο δίχρονος κινητήρας STIHL με τεχνολογία 2-MIX εξασφαλίζει υψηλή ισχύ, περίσσεια δύναμη και εξοικονόμηση καυσίμου έως και κατά 20% σε σύγκριση με δίχρονους κινητήρες STIHL αντίστοιχης ισχύος χωρίς τεχνολογία 2-MIX.

 • Σύστημα ElastoStart Zoom
  Σύστημα ElastoStart

  Κατά το τράβηγμα του σχοινιού εκκίνησης σε δίχρονους κινητήρες, η πίεση συμπίεσης δημιουργεί απότομες αυξομειώσεις δύναμης που επιβαρύνουν τους μυς και τις αρθρώσεις. Το σύστημα ElastoStart μειώνει αισθητά τα φαινόμενα αυτά. Ένας ειδικός αποσβεστήρας κραδασμών μέσα στη λαβή εκκίνησης τεντώνεται ανάλογα με τη δύναμη τραβήγματος, εξαλείφοντας τις απότομες κορυφές δύναμης και εξομαλύνοντας έτσι τη διαδικασία εκκίνησης.

 • Φίλτρο HD2 Zoom
  Φίλτρο HD2

  Οι πόροι του φίλτρου HD2 από πολυαιθένιο είναι έως 70% πιο λεπτοί απ' ό,τι σε φίλτρο μεμβράνης ή πολυαμιδίου. Ετσι απομακρύνει και την πιο λεπτή σκόνη, ενώ καθαρίζεται πολύ εύκολα και έχει σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 • Χειροκίνητη αντλία καυσίμου Zoom
  Χειροκίνητη αντλία καυσίμου

  Με τη χειροκίνητη αντλία καυσίμου, το καύσιμο τροφοδοτείται στο καρμπιρατέρ με ένα πάτημα του αντίχειρα. Έτσι μειώνεται ο αριθμός των τραβηγμάτων εκκίνησης μετά από μεγάλο διάστημα ακινησίας του μηχανήματος. Όλα τα μηχανήματα περιποίησης πρασίνου και όλοι οι φυσητήρες διαθέτουν χειροκίνητη αντλία καυσίμου.

Πρόσθετος εξοπλισμός

 • Αορτήρας Zoom
  Αορτήρας

  Οι αορτήρες STIHL με μαλακό μαξιλαράκι ελαφρύνουν την εργασία, ιδιαίτερα κατά την πολύωρη χρήση μηχανημάτων. Οι ζώνες διατάσσονται στο πλάι, αφήνοντας ελεύθερο τον θώρακα και προσφέροντας μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Η κατανομή του βάρους είναι ιδανική: Οι ώμοι, η πλάτη και οι γοφοί δέχονται το φορτίο σε ίσα μέρη. (Ανάλογη εικόνα).

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el 2/7/2021