Άμεση επιλογή προϊόντος Επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό

NEOSPA 140 χωρίς μπαταρία και φορτιστή

Επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό SPA 140: Με τηλεσκοπικό άξονα για ιδιαίτερα αποτελεσματική συγκομιδή ελιάς

Γενικά

Με το επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό STIHL SPA 140, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαγγελματικές εργασίες στη συγκομιδή ελιών, αμυγδάλων, ξηρών καρπών και άλλων μικρών φρούτων αποδοτικά . Με τον επαγγελματικό τηλεσκοπικό άξονα, το επιθυμητό συνολικό μήκος του ελαιοραβδιστικού μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί έως και 240 cm με γρήγορη ρύθμιση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να φτάσετε εύκολα στους καρπούς >σε ψηλότερα δέντρα ή σε αυτά με διχαλωτά κλαδιά. Τα ιδανικά ευθυγραμμισμένα 8 χτένια από ανθρακόνημα δεν καταστρέφουν δέντρα ή κλαδιά.

Το STIHL SPA 140 είναι χωρίς εκπομπές ρύπων και με χαμηλό θόρυβο με Μπαταρίες ιόντων λιθίου από το σύστημα STIHL AP , όπως το , και μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προστασία αυτιών. Η μπαταρία μπορεί να συνδεθεί στο ελαιοραβδιστικό με μια θήκη STIHL AP και καλώδιο σύνδεσης. Η ευέλικτη υποδοχή στο SPA 140 υποστηρίζει την υψηλή ικανότητα κάμψης του καλωδίου. Το ελαφρύ περίβλημα από μαγνήσιο και το χαμηλό βάρος του SPA 140 της STIHL, το κάνουν εύκολο στη χρήση για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης. Χάρη στον άκαμπτο επαγγελματικό τηλεσκοπικό άξονα, τα χτένια μπορούν να οδηγηθούν ακριβώς ανάμεσα στα κλαδιά του δέντρου για να αφαιρέσει απαλά τον καρπό. Για τη συγκομιδή ελιών σε διαφορετικά στάδια ωρίμανσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα των χτένιων σε 3 στάδια για τη βέλτιστη ταχύτητα χρησιμοποιώντας τη λαβή SPA 140. Η στιβαρή σχεδίαση του STIHL SPA 140, η μονάδα μετάδοσης με προστασία από τη σκόνη και ο πλήρως κλειστός κινητήρας δίνουν στο SPA 140 μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εάν απαιτείται, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το STIHL SPA 140 με μια μπαταρία πλάτης, όπως η STIHL AR 3000 L.

Το STIHL SPA 140 μπορεί να ρυθμιστεί σε συνολικό μήκος μεταξύ 180 cm και 240 cm.

Στην επισκόπηση μας για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας STIHL και τους χρόνους φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο μπορείτε να εργαστείτε με το SPA 140 και πόσο χρόνο χρειάζεται η επιλεγμένη μπαταρία για να φορτιστεί .

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες χρήστες και καθημερινή εργασία ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό είναι πιστοποιημένα ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα αυτού επαληθεύεται επίσης μέσω απαιτητικών εσωτερικών δοκιμών. Η δοκιμή πιτσιλίσματος είναι ευθυγραμμισμένη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

μέχρι τώρα €999,00* τώρα€845,00**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

Βασικός εξοπλισμός

 • Χτένια από ανθρακόνημα Zoom
  Χτένια από ανθρακόνημα

  Εύκολη και απαλή συγκομιδή. Χάρη στις 2 τσουγκράνες με 4 κλιμακωτά χτένια από ανθρακονήματα, μπορείτε να συλλέξετε ελιές, φρούτα και ξηρούς καρπούς γρήγορα, αποτελεσματικά και απαλά σε μια μεγάλη περιοχή. Τα χτένια από ανθρακόνημα αντικαθίστανται εύκολα και γρήγορα.

 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ Zoom
  ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ

  ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα του μηχανήματος γρήγορα και εύκολα σε 3 στάδια χρησιμοποιώντας έναν διακόπτη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιδανική ταχύτητα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

 • ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Zoom
  ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί σε μπαταρία με τη βοήθεια του καλωδίου σύνδεσης και της πρίζας τροφοδοσίας. Για να καταστεί δυνατή η ιδιαίτερα ευέλικτη και αποτελεσματική εργασία, το καλώδιο σύνδεσης και η πρίζα είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτα. Αυτό αποτρέπει την αποσύνδεση από την παροχή ρεύματος και ταυτόχρονα απλοποιεί τον χειρισμό της συσκευής.

 • Τηλεσκοπικός άξονας με περιστρ/μενο οδηγό σύσφιξης Zoom
  Τηλεσκοπικός άξονας με περιστρ/μενο οδηγό σύσφιξης

  Με τον πρακτικό τετράγωνο τηλεσκοπικό άξονα, ο οποίος μπορεί να εκτείνεται από 2,60 μ. έως και 3,30 μ., Ακόμη και οι εξαιρετικά υψηλοί ή φαρδιοί φράκτες δεν θα αποτελούν πρόβλημα. Το μήκος του άξονα μπορεί να ρυθμιστεί χωρίς εργαλεία χρησιμοποιώντας τον περιστρεφόμενο οδηγό σύσφιξης.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon International 15/3/2023