Άμεση επιλογή προϊόντος Επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό

NEOSPA 130 χωρίς μπαταρία και φορτιστή

Επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό SPA 130: για αποτελεσματική και ήπια συγκομιδή ελιάς

Γενικά

Το επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό STIHL SPA 130 είναι ιδανικό για επαγγελματικές εργασίες όταν συλλέγετε ελιές, αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς ή άλλα μικρά φρούτα. Τα ιδανικά ευθυγραμμισμένα 8 χτένια από ανθρακόνημα δρουν αποτελεσματικά και απαλά και αφαιρούν τα φρούτα χωρίς να καταστρέφουν το δέντρο ή τα κλαδιά.

Το STIHL SPA 130 >χωρίς εκπομπές και χαμηλού θορύβου με μπαταρίες ιόντων λιθίου, ανήκει σύστημα STIHL AP , και μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προστασία αυτιών. Η μπαταρία συνδέεται στο ελαιοραβδιστικό με μια θήκη STIHL AP και καλώδιο σύνδεσης. Η υποδοχή είναι ευέλικτη και υποστηρίζει την υψηλή ικανότητα κάμψης του καλωδίου. Επιπλέον, το ελαφρύ περίβλημα από μαγνήσιο και το χαμηλό βάρος της θεριζοαλωνιστικής μηχανής επιτρέπουν επίσης μεγαλύτερη, άνετη εργασία με το SPA 130 της STIHL. Χάρη στον κοντό, άκαμπτο άξονα, τα χτένια μπορουν να μετακινήθουν με ακρίβεια στο στέμμα του δέντρου για να τινάξει απαλά τα φρούτα από τα κλαδιά. Ανάλογα με την ωρίμανση του καρπού, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα των χτένιων σε 3 στάδια χρησιμοποιώντας τη λαβή, ώστε να μπορείτε να συγκομίσετε με τη βέλτιστη ταχύτητα. Ένας στιβαρός σχεδιασμός, η μονάδα μετάδοσης με προστασία από τη σκόνη και ο πλήρως κλειστός κινητήρας δίνουν στο ελαιοραβδιστικό μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εάν απαιτείται, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το STIHL SPA 130 με μια μπαταρία πλάτης, όπως η STIHL AR 3000 L.

Το STIHL SPA 130 έχει συνολικό μήκος 220 cm.

Στην επισκόπηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας STIHL και χρόνους φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο μπορείτε να εργαστείτε με το SPA 130 και πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτιστεί η επιλεγμένη μπαταρία.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες χρήστες και καθημερινή εργασία ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό είναι πιστοποιημένα ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα αυτού επαληθεύεται επίσης μέσω απαιτητικών εσωτερικών δοκιμών. Η δοκιμή πιτσιλίσματος είναι ευθυγραμμισμένη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

μέχρι τώρα €899,00* τώρα€759,00**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

Βασικός εξοπλισμός

 • Χτένια από ανθρακόνημα Zoom
  Χτένια από ανθρακόνημα

  Εύκολη και απαλή συγκομιδή. Χάρη στις 2 τσουγκράνες με 4 κλιμακωτά χτένια από ανθρακονήματα, μπορείτε να συλλέξετε ελιές, φρούτα και ξηρούς καρπούς γρήγορα, αποτελεσματικά και απαλά σε μια μεγάλη περιοχή. Τα χτένια από ανθρακόνημα αντικαθίστανται εύκολα και γρήγορα.

 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ Zoom
  ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ

  ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα του μηχανήματος γρήγορα και εύκολα σε 3 στάδια χρησιμοποιώντας έναν διακόπτη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιδανική ταχύτητα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

 • ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Zoom
  ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί σε μπαταρία με τη βοήθεια του καλωδίου σύνδεσης και της πρίζας τροφοδοσίας. Για να καταστεί δυνατή η ιδιαίτερα ευέλικτη και αποτελεσματική εργασία, το καλώδιο σύνδεσης και η πρίζα είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτα. Αυτό αποτρέπει την αποσύνδεση από την παροχή ρεύματος και ταυτόχρονα απλοποιεί τον χειρισμό της συσκευής.

 • Τηλεσκοπικός άξονας με περιστρ/μενο οδηγό σύσφιξης Zoom
  Τηλεσκοπικός άξονας με περιστρ/μενο οδηγό σύσφιξης

  Με τον πρακτικό τετράγωνο τηλεσκοπικό άξονα, ο οποίος μπορεί να εκτείνεται από 2,60 μ. έως και 3,30 μ., Ακόμη και οι εξαιρετικά υψηλοί ή φαρδιοί φράκτες δεν θα αποτελούν πρόβλημα. Το μήκος του άξονα μπορεί να ρυθμιστεί χωρίς εργαλεία χρησιμοποιώντας τον περιστρεφόμενο οδηγό σύσφιξης.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon International 15/3/2023