Άμεση επιλογή προϊόντος Σάρωθρα καθαρισμού

NEOΕπαναφορτιζόμενο σάρωθρο KGA 770, χωρίς μπαταρία και φορτιστή

Επαναφορτιζόμενο σάρωθρο KGA 770: Πιο εύκολο σκούπισμα χάρη στη δύναμη της μπαταρίας

Γενικά

Επαναφορτιζόμενο σάρωθρο, κατάλληλο για μεγάλες επιφάνειες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σύστημα σάρωσης STIHL MultiClean PLUS, κεντρικός ρυθμιστής ύψους 8 θέσεων, πλευρικό ράουλο καθοδήγησης, λαβή μεταφοράς, δυνατότητα αποθήκευσης σε όρθια θέση για εξοικονόμηση χώρου, εργονομική λαβή προώθησης ρυθμιζόμενη σε ύψος σε 2 θέσεις. Πολύ ελαφριά και ξεκούραστη προώθηση χάρη στην υποβοηθούμενη από μπαταρία κίνηση των σκουπών και του κυλίνδρου σάρωσης. Επιτρέπει εξαιρετικά αποτελεσματικό καθάρισμα ακρών και γωνιών, ακόμα και όταν το μηχάνημα είναι στάσιμο. Εγγύηση 4 ετών για τις άφθαρτες βούρτσες από νάιλον.

μέχρι τώρα €929,00* τώρα€789,00**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

STIHL KGA 770

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Βάρος με AP80 Pounds 1) 37,5
Βάρος με AP80 kg 1) 17
Βάρος με μπαταρία kg 1) 20
Βάρος χωρίς μπαταρία kg 2) 16
Ογκος χορτοσυλλέκτη l 50
Βάρος Pounds 2) 35,3
Βάρος με μπαταρία Pounds 1) 44,1
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A) 3) 64
Χρόνος λετουργίας με AP 300 λεπτά 4) μέχρι 210

1) Χωρίς μπαταρία και φορτιστή
2) Χωρίς μπαταρία
3) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
4) Ο χρόνος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

STIHL KGA 770

Βασικός εξοπλισμός

 • STIHL MULTICLEAN PLUS Zoom
  STIHL MULTICLEAN PLUS

  Το σύστημα MultiClean PLUS διασφαλίζει ότι το μηχάνημα σάρωσης μπορεί να χειριστεί κάθε είδους βρωμιά, κουτιά, πλαστικά μπουκάλια. Τα βαριά και υγρά σκουπίδια δεν αποτελούν επίσης πρόβλημα. Το σύστημα μαζεύει επίσης την πολύ λεπτή σκόνη. Τα υπολείμματα βουρτσίζονται μπροστά από το μηχάνημα πριν πιαστούν κάτω από το εργαλείο.

 • Στιβαρές τρίχες Zoom
  Στιβαρές τρίχες

  Οι τρίχες μακράς διαρκείας είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό νάιλον και συνοδεύονται από τετραετή εγγύηση.

 • Κεντρική ρύθμιση ύψους Zoom
  Κεντρική ρύθμιση ύψους

  Με την κεντρική ρύθμιση ύψους, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το ύψος των τριχών, εξασφαλίζοντας ένα βέλτιστο αποτέλεσμα σάρωσης για όλα τα είδη διαφορετικών επιφανειών.

 • Δοχείο απορριμμάτων Zoom
  Δοχείο απορριμμάτων

  Το εντυπωσιακά ευρύχωρο δοχείο κρατά μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών, αλλά καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Το εργαλείο μπορεί να αποθηκευτεί σε όρθια θέση στο δοχείο για εξοικονόμηση χώρου, χωρίς να χυθεί καθόλου βρωμιά.

 • Εργονομική λαβή ώθησης Zoom
  Εργονομική λαβή ώθησης

  Το σάρωθρο σπρώχνεται εύκολα και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε χρήστες διαφορετικών υψών. Η λαβή μπορεί επίσης να αφαιρεθεί για εύκολη μεταφορά.

 • Κιβώτιο ταχυτήτων εκτεταμένης διάρκειας ζωής Zoom
  Κιβώτιο ταχυτήτων εκτεταμένης διάρκειας ζωής

  Η άμεση μετάδοση βελτιώνει την απόδοση σε σύγκριση με τις μηχανές κίνησης με ιμάντα, καθιστώντας το μηχάνημα ελαφρύτερο στην ώθηση. Οι κυκλικές βούρτσες στρέφονται επίσης προς τα μέσα κατά την όπισθεν, γεγονός που εμποδίζει την αποβολή σκόνης.

 • Περιστρεφόμενο ρολό βούρτσας Zoom
  Περιστρεφόμενο ρολό βούρτσας

  Η κυλινδρική βούρτσα επιτρέπει σε κάθε λεπτή σκόνη που δεν συλλέγεται από τις τρίχες να σαρωθεί στο δοχείο απορριμμάτων.

 • Φίλτρο αέρα Zoom
  Φίλτρο αέρα

  Μαζί με μια έξυπνη καθοδήγηση αέρα, τα δύο φίλτρα αφρού αέρα συγκρατούν τη σκόνη. Με αυτόν τον τρόπο τα λεπτά σωματίδια σπρώχνουν σημαντικά λιγότερη σκόνη προς τα έξω κατά το σκούπισμα. Και τα δύο στοιχεία φίλτρου μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να πλυθούν.

 • Πλαϊνοί οδηγοί κύλινδροι Zoom
  Πλαϊνοί οδηγοί κύλινδροι

  Οι κύλινδροι διαχωρισμού στα πλάγια καθοδηγούν το μηχάνημα όταν σκουπίζετε κατά μήκος αντικειμένων όπως τοίχους ή κράσπεδα. Αυτά χρησιμεύουν επίσης για την προστασία τόσο του σάρωθρου όσο και του τοίχου από ζημιές.

Πρόσθετος εξοπλισμός

 • Τεχνολογία Ιόντων Λιθίου Zoom
  Τεχνολογία Ιόντων Λιθίου

  Μπαταρίες STIHL με τεχνολογία ιόντων λιθίου. Μεγάλη διάρκεια λειτουργίας και ζωής χωρίς φαινόμενο μνήμης. Σταθερή απόδοση γρήγορη αλλαγή και φόρτιση. Διατηρούν την πλήρη αποδοσή τους, ακόμα κι όταν εκφορτίζονται. Συμβατές με όλα τα μηχανήματα STIHL & VIKING.

 • Φορτιστής Zoom
  Φορτιστής

  Απλός φορτιστής AL 100, ταχυφορτιστές AL 300 & AL 500. Ολοι οι φορτιστές είναι συμβατoί με όλες τις μπαταρίες STIHL. O AL 500 συνιστάται για τη γρήγορη φόρτιση πιο μεγάλων μπαταριών όπως AP 115, AP 180 & AR

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el / sr / uk 18/8/2022