695,00 €
619,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαγγελματικό ψαλίδι μπορντούρας με κινητήρα 2-MIX

Το βενζινοκίνητο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HS 82 R έχει σχεδιαστεί ειδικά για εργασίες κλαδέματος. Το σύστημα μετάδοσης είναι ειδικά σχεδιασμένο για χαμηλές στροφές του κινητήρα, παράγοντας υψηλή ισχύ με χαμηλή ταχύτητα των μαχαιριών. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για επαγγελματίες φυτοκόμους, συντηρητές χώρων πρασίνου και εργαζομένους στις δημοτικές υπηρεσίες. Η γεωμετρία των μαχαιριών, οι μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στα δόντια και ο ειδικός λόγος μετάδοσης παράγουν υψηλή δύναμη κοπής. Τα μαχαίρια αμφίπλευρης κοπής επιτρέπουν κλάδεμα υψηλής ακρίβειας στη συντήρηση θάμνων και στο κούρεμα φραχτών, διεκπεραιώνοντας μεγάλο όγκο δουλειάς σε λίγο χρόνο και με υψηλή απόδοση.

Το επαγγελματικό ψαλίδι μπορντούρας STIHL HS 82 R διαθέτει κινητήρα STIHL 2-MIX με υψηλή ροπή. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL απορροφά τους κραδασμούς του κινητήρα για να κάνει την πολύωρη εργασία όσο πιο ευχάριστη γίνεται, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Με την στρεφόμενη λαβή πολλαπλών λειτουργιών, που γυρίζει 90° προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βενζινοκίνητο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HS 82 R στην πιο εργονομική θέση για κάθε κοπή.

Ο διακόπτης λειτουργίας φροντίζει ώστε ο κινητήρας να είναι έτοιμος για επανεκκίνηση αμέσως μετά από ένα διάλειμμα εργασίας. Η προστασία από κοψίματα και ο προφυλακτήρας μύτης προστατεύουν εσάς και τα μαχαίρια κατά τη διάρκεια της εργασίας. Το STIHL HS 82 διαθέτει πώμα ρεζερβουάρ που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία ώστε να μπορείτε να ανεφοδιάζετε καύσιμο όπως βενζίνη ή πετρέλαιο το γρηγορότερο δυνατόν.

Διαβάστε τις συμβουλές μας για τη συντήρηση του ψαλιδιού μπορντούρας για να μάθετε πώς να φροντίζετε το ψαλίδι μπορντούρας σας και να ελαχιστοποιήσετε τις φθορές.

Το βενζινοκίνητο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HS 82 R είναι διαθέσιμο με μαχαίρια σε δύο μήκη: 65 και 75 cm:

HS 82 R, 75 cm

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΛΑΒΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ
ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΛΑΒΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ
Cutting variation (R)
Μοντέλα R
STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής60-75 cm
Κυβισμός22,7 cm³
Ισχύς0,7/1 kW/Hp
Ισχύς0,9 bhp
Βάρος5,3-5,6 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές