769,00 €
655,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρός τηλεσκοπικός φραχτοκόπτης

Ο βενζινοκίνητος φραχτοκόπτης HL 94 C-E είναι ιδανικός για επαγγελματικές εργασίες στην κηπουρική και στη συντήρηση χώρων πρασίνου, αλλά και για απαιτητικές δουλειές στον ιδιωτικό κήπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φραχτοκόπτη για το κούρεμα φραχτών με μεγάλο ύψος, μήκος και φάρδος και για αποτελεσματικές εργασίες κοντά στο έδαφος. Η κυκλική λαβή σημαίνει ότι το STIHL HL 94 C-E προσφέρει αποτελεσματικό χειρισμό, ακόμα και σε στενούς χώρους. Υποστήριξη στην πολύωρη εργασία με τον φραχτοκόπτη παρέχει και το χαμηλό βάρος του γραναζοκιβωτίου.

Χάρη στην υψηλή ισχύ του κινητήρα STIHL 2-MIX που κινεί τα αμφίπλευρα μαχαίρια μπορείτε να κόψετε μεγάλα κλαδιά με άνεση και ακρίβεια. Το σύστημα STIHL ErgoStart διευκολύνει το ξεκίνημα του κινητήρα με μια διαδικασία πιο αργής και ομαλής εκκίνησης. Η χειροκίνητη αντλία καυσίμου μειώνει τον αριθμό των τραβηγμάτων εκκίνησης, επιταχύνοντας τη διαδικασία εκκίνησης.

Όλα τα χειριστήρια του STIHL HL 94 C-E είναι ενσωματωμένα στη λαβή πολλαπλών λειτουργιών. Η λειτουργία μερικού φορτίου STIHL ECOSPEED επιτρέπει έλεγχο των στροφών του κινητήρα απευθείας μέσω της λαβής πολλαπλών λειτουργιών, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε την ισχύ ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες όταν εκτελείτε πολύωρες εργασίες, παράλληλα εξοικονομώντας καύσιμο. Με το σύστημα ταχείας ρύθμισης, ο οδηγός – ο οποίος μπορεί να περιστραφεί σε γωνία έως 145° – μπορεί να ρυθμιστεί σε διακριτές θέσεις και προς τις δύο κατευθύνσεις, αλλά και να διπλωθεί παράλληλα στον σωλήνα για εύκολη μεταφορά. Ο προαιρετικός προφυλακτήρας μύτης STIHL προστατεύει τη μύτη του μαχαιριού του STIHL HL 94 C-E έναντι ζημιών όταν εκτελείτε εργασίες κοντά στο έδαφος.

Ο βενζινοκίνητος φραχτοκόπτης STIHL HL 94 C-E έχει μήκος μαχαιριών 242 cm και συνολικό μήκος 60 cm.

HL 94 C-E

Σέρβις και συμβουλές