149,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ελαφρύ και εύχρηστο ψαλίδι μπορντούρας

Με το ελαφρύ και εύχρηστο ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSE 52, μπορείτε να κουρέψετε και κόψετε μικρούς φράχτες, πυξάρια και θάμνους στον κήπο και άλλους χώρους κοντά στο σπίτι σας. Το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSE 52 ζυγίζει μόλις 3,1 kg, επιτρέποντας σε ιδιώτες χρήστες να εργαστούν αθόρυβα και με ελάχιστες δονήσεις. Το μαχαίρι μονόπλευρης κοπής θα σας βοηθήσει να κόψετε κλωνάρια και μικρά κλαδιά με μεγάλη άνεση. Το σύστημα χειρισμού με τα δύο χέρια υποστηρίζει άνετο και εύκολο χειρισμό του STIHL HSE 52, επιτρέποντας απλή εκκίνηση με ταυτόχρονη ενεργοποίηση των δύο διακοπτών στην κυκλική λαβή και στην πίσω λαβή. Μπορείτε να χειριστείτε το ψαλίδι μπορντούρας σας με την ίδια άνεση, ανεξάρτητα αν είστε δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας. Ο βιδωτός προφυλακτήρας της μύτης προστατεύει τα μαχαίρια όταν εκτελείτε εργασίες κοντά στο έδαφος ή κοντά σε τοίχους και άλλα εμπόδια.

Ο μικρός προφυλακτήρας χεριών και η ενσωματωμένη προστασία από κοψίματα αυξάνουν την ασφάλειά σας κατά την εργασία με το ψαλίδι μπορντούρας. Το μηχανικό φρένο του μαχαιριού επίσης συμβάλλει στην ασφάλεια του μηχανήματος, ακινητοποιώντας το μαχαίρι σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο μετά το σβήσιμο του STIHL HSE 52. Αν τραβήξετε το καλώδιο του ψαλιδιού μπορντούρας κατά τη διάρκεια της εργασίας, η ενσωματωμένη ασφάλεια του καλωδίου φροντίζει να μην αποσυνδεθεί το φις από την πρίζα.

Ο προαιρετικός συλλέκτης STIHL σάς επιτρέπει να μαζέψετε τα κομμένα υλικά καθώς πέφτουν από το μαχαίρι του STIHL HSE 52.

Το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSE 52 έχει μαχαίρι 50 cm.

HSE 52

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Light, quiet and low vibration
Αθόρυβο και ελαφρύ
Ισχυρός κινητήρας
Ισχυρό μοτέρ
Cable strain relief
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής50 cm
Ονομαστική τάση220-240 V
Κατανάλωση ενέργειας460 W
Βάρος3,1 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης84 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές