779,00 €
699,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρός ψεκαστήρας πλάτης

Ο επινώτιος ψεκαστήρας STIHL SR 450 δίνει μεγάλη εμβέλεια σε καλλιεργητές οπωρών, αμπελουργούς και αγρότες για το ψέκασμα υγρών, κόκκων ή σπόρων, διευκολύνοντας την αποτελεσματική περιποίηση των φυτών τους. Χάρη στον μηχανισμό μετατροπής 2-σε-1, ο ψεκαστήρας μπορεί να μετατραπεί για εφαρμογή μέσων φυτοπροστασίας με λίγες απλές κινήσεις. Ο compact ψεκαστήρας STIHL SR 450 ζυγίζει 12,8 kg και μεταφέρεται εύκολα στην πλάτη χάρη στο άνετο σύστημα μεταφοράς. Ο χειρισμός του κινητήρα STIHL 2-MIX και της βαλβίδας διαλύματος γίνεται με το ένα χέρι, με τη λαβή πολλαπλών λειτουργιών. Το εύχρηστο σύστημα δοσολογίας βρίσκεται αμέσως κάτω από τη λαβή χειρισμού. Χάρη στο σύστημα STIHL ElastoStart, μπορείτε να ξεκινήσετε τον κινητήρα του βενζινοκίνητου ψεκαστήρα STIHL SR 450 εύκολα και χωρίς κόπο. Όταν ο κινητήρας είναι κρύος, το απλό σύστημα εκκίνησης με εφάπαξ ενεργοποίηση της πεταλούδας αέρα και τη χειροκίνητη αντλία καυσίμου υποστηρίζει γρήγορη εκκίνηση. Με τα τρία πλέγματα εκτροπής – για φαρδιά δέσμη, απλή εκτροπή και διπλή εκτροπή – που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό μπορείτε να ρυθμίσετε το σχήμα και την κατεύθυνση της δέσμης υγρού σύμφωνα με τις ανάγκες. Χάρη στο μεγάλο άνοιγμα, το διάφανο δοχείο διαλύματος 14 λίτρων ξαναγεμίζει χωρίς απώλειες. Το προστατευτικό κολάρο του δοχείου εξασφαλίζει προστασία του μαξιλαριού πλάτης από διαρροές. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας καθώς ψεκάζετε Το σύστημα φίλτρανσης αέρα με πτυχωτό χαρτί του βενζινοκίνητου ψεκαστήρα STIHL SR 450 εξασφαλίζει μεγάλα διαστήματα συντήρησης.

Προσφέρουμε μια σειρά από προαιρετικά παρελκόμενα για ψεκαστήρες, όπως η προσαρμοζόμενη αντλία πίεσης STIHL που επιτρέπει σταθερή παροχή σε κάθε θέση του κονταριού εκτόξευσης – ανεξάρτητα από τη διαφορά ύψους ανάμεσα στο μπεκ και τη στάθμη του υγρού μέσα στο δοχείο. Η υψηλότερη πίεση επίσης επιτρέπει την δημιουργία πιο λεπτού εκνεφώματος. Η προσαρμοζόμενη αντλία πίεσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για υγρά με τον ψεκαστήρα STIHL SR 450.

SR 450

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
Metering system with easy metering lever
Δοσομετρικό σύστημα με εύχρηστο δοσομετρικό μοχλό

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός63,3 cm³
Περιεχόμενο δοχείου14 dm³
Βάρος12,8 kg
Στάθμη ηχοπίεσης101 dB(A) 1)
Στάθμη ηχητικής ισχύος110 dB(A) 1)

Σέρβις και συμβουλές