Ψεκαστήρες και ραντιστήρες

FilterIconΦιλτράρισμα

Αξεσουάρ

ΡΑΝΤΙΣΤΗΡΕΣ STIHL: ΣΠΟΡΑ, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


Με τους δυνατούς ψεκαστήρες και ραντιστήρες STIHL μπορείτε να διασπείρετε σπόρους, κόκκους, λιπάσματα, και μέσα φυτοπροστασίας με ακρίβεια και ελάχιστο κόπο – ακόμα και σε δύσκολο έδαφος.




ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ ΠΙΕΣΗΣ


Αν έχετε την ευθύνη για την αποτελεσματική προστασία και υγιή ανάπτυξη θάμνων, λουλουδιών, φρούτων ή λαχανικών, διαλέξτε έναν ραντιστήρα STIHL. Μπορείτε να προσαρμόσετε όλους τους ραντιστήρες και ψεκαστήρες STIHL στις προσωπικές σας ανάγκες, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα παρελκόμενα. Είτε είστε περιστασιακός χρήστης είτε επαγγελματίας, με ραντιστήρες STIHL θα είστε κατάλληλα εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις.


ΡΑΝΤΙΣΤΗΡΕΣ STIHL ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ


Είτε χρειάζεστε έναν ραντιστήρα για την προστασία καλλιεργειών, είτε για να καταπολεμήσετε ζιζάνια στο γκαζόν, ο τύπος που θα διαλέξετε εξαρτάται από τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Με έναν ραντιστήρα χειρός μπορείτε να εργαστείτε με απόλυτη ακρίβεια σε μεμονωμένα φυτά ή ολόκληρες καλλιέργειες. Τα ραντιστήρια αυτά είναι ιδανικά για περβάζια, γλάστρες, σπορόφυτα, παρτέρια λουλουδιών και λαχανικών, αλλά και για μικρούς θάμνους και δέντρα. Χάρη στην υψηλή ακρίβεια μπορείτε να εφαρμόσετε παρασιτοκτόνα ή λιπάσματα σε μεμονωμένα, ευαίσθητα φυτά με πολύ στοχευμένο τρόπο. Η ειδική ακρίβεια του μηχανισμού επιτυγχάνεται χάρη στο ενσωματωμένο μπεκ που ελευθερώνει τα υγρά σε μεγάλες σταγόνες. Έτσι αποφεύγεται η δημιουργία ενός μεγάλου νέφους, αλλά αντιθέτως το λίπασμα ή το παρασιτοκτόνο φτάνει ακριβώς εκεί που θέλετε. Η μικρή διασπορά λόγω ανέμου σημαίνει ότι οι ραντιστήρες μπορούν να στοχεύουν ζιζάνια με μεγάλη ακρίβεια χωρίς να επηρεάζονται τα διπλανά φυτά. Τα μηχανήματα δεν έχουν κινητήρα. Το υγρό ψεκάζεται στα φυτά με μια αντλία και γι’ αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε εσωτερικούς χώρους. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει από ραντιστήρια χειρός μέχρι ψεκαστήρες υψηλών επιδόσεων και επινώτιους ψεκαστήρες για επαγγελματικές εφαρμογές.

Οι ψεκαστήρες υψηλής πίεσης STIHL παρέχουν αποτελεσματική υποστήριξη σε εργασίες στη γεωργία, στην οπωροκαλλιέργεια ή στην αμπελουργία, για παράδειγμα. Με έναν επινώτιο ψεκαστήρα υψηλής πίεσης με λαβή πολλαπλών λειτουργιών μπορείτε να εφαρμόσετε υγρά, πέλετ ή σπόρους σε μεγάλες εκτάσεις μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Μπορείτε να εργαστείτε σε κεκλιμένο ή δύσβατο έδαφος. Όπως σε όλα τα μοντέλα, ο επινώτιος ψεκαστήρας έχει έξυπνο εργονομικό σχεδιασμό: Μπορείτε να προσαρμόσετε τα λουριά υψηλής ποιότητας και τα στηρίγματα πλάτης στο δικό σας σώμα. Οι ψεκαστήρες υψηλής πίεσης της STIHL λειτουργούν με έναν βενζινοκινητήρα, ο οποίος χρησιμοποιεί έναν ανεμιστήρα για να παραγάγει ένα ρεύμα αέρα που κινεί τα φυτά και τους θάμνους σας. Αυτή η κίνηση φροντίζει ώστε το εκνέφωμα να φτάνει στο κάτω μέρος φύλλων που βρίσκονται πιο μέσα στα φυτά, αλλά και στις κορυφές. Μπορείτε να παραγγείλετε το μηχάνημα της επιλογής σας τώρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.


ΡΑΝΤΙΣΤΗΡΕΣ STIHL ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ


Με έξυπνα παρελκόμενα μπορείτε να αξιοποιήσετε τον ραντιστήρα ή ψεκαστήρα STIHL στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ψεκαστήρα υψηλής πίεσης στην καλλιέργεια φρούτων, λαχανικών και διακοσμητικών φυτών, αλλά και στη δενδροκομία και την αμπελουργία. Στα παρελκόμενα για ψεκαστήρες περιλαμβάνεται μια προσαρμοζόμενη αντλία πίεσης και μια πρόσθετη βελτιστοποιημένη ζώνη γοφού. Επίσης διαθέτουμε μια εξαιρετικά πλούσια γκάμα παρελκομένων για ραντιστήρες, όπως πρόσθετα μπεκ όπως το μπεκ επίπεδης δέσμης και το διχαλωτό μπεκ, τηλεσκοπικοί σωλήνες για διεύρυνση της περιοχής κάλυψης, έναν προφυλακτήρα που ακόμα περισσότερο περιορίζει τη διασπορά στο αέρα, και ειδικές βαλβίδες κατάθλιψης. Όλοι οι ραντιστήρες και ψεκαστήρες STIHL και τα πρακτικά παρελκόμενα είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.