189,00 €
160,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Χορτοκοπτικό εξάρτημα Kombi με κεφαλή κοπής AutoCut C26-2

Με το χορτοκοπτικό STIHL FS-KM AutoCut, μπορείτε να συνεχίσετε την περιποίηση του κήπου σας σε σημεία όπου η χλοοκοπτική μηχανή δεν μπορεί να φτάσει. Οι δυσπρόσιτες γωνίες, τα άκρα του γκαζόν και οι ανώμαλες περιοχές με άγρια βλάστηση είναι τα σημεία του κήπου όπου διαπρέπει αυτό το χορτοκοπτικό.

Το χορτοκοπτικό παραδίδεται με κεφαλή κοπής STIHL AutoCut C 26-2, η οποία είναι κατάλληλη ειδικά για εργασίες καθαρισμού άκρων κοντά σε τοίχους και φράχτες και στα άκρα μονοπατιών. Για αυτή την πρακτική κεφαλή δύο νημάτων διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία από ανθεκτικές μεσινέζες που καθιστούν το χορτοκοπτικό κατάλληλο για την αποτελεσματική κοπή διάφορων ειδών χόρτου. Ο προφυλακτήρας που καλύπτει τα περιστρεφόμενα νήματα συγκρατεί τυχόν πέτρες που εκσφενδονίζονται κατά την εργασία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χορτοκοπτικό FS-KM AutoCut με όλους τους κινητήρες STIHL Kombi, όπως π.χ. ο κινητήρας STIHL Kombi KM 94 RC-E. Ως μέρος του πρακτικού συστήματος STIHL Kombi, το εργαλείο Kombi τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα και γρήγορα.
FS-KM AC

Σέρβις και συμβουλές