Άμεση επιλογή προϊόντος Ελαιοραβδιστικό με δόνηση
Ελαιοραβδιστικό με δόνηση

Δυνατό ελαιοραβδιστικό μηχάνημα με γάντζο

Άκοπη εργασία για υψηλή παραγωγικότητα

Επαγγελματικό ελαιοραβδιστικό με ειδικό περιστρεφόμενο γάντζο, που με τη βοήθεια του συστήματος περιστροφής του σωλήνα, μπορεί να στραφεί προς την κατάλληλη κατεύθυνση. Διαθέτει δυνατό κινητήρα, 3.325 δονήσεις το λεπτό διαθέτει άξονα σε τρία μήκη: άξονας 1,86m συνολικό μήκος 2,83m. άξονας 2,26m συνολικό μήκος 3,23m. Άξονας 2,60m συνολικό μήκος 3,57m. Το κόστος του μηχανήματος παραμένει το ίδιο όποιον άξονα και αν επιλέξετε. Παραδίδεται με ειδικό πρακτικό αορτήρα για ξεκούραστη εργασία. Τα ελαιοραβδιστικά STIHL αυξάνουν την αποδοτικότητα της εργασίας και είναι χρήσιμα για την ελαιοκομία και όχι μόνο (όπως για παράδειγμα στη συγκομιδή καρυδιών, αμυγδάλων, φιστικιών, κλπ).Τα μηχανήματα αυτά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σε αυτά που η μηχανική ενέργεια του κινητήρα μετατρέπεται σε δόνηση και σε αυτά που η ενέργεια κινεί δύο χτένια. Τα βασικά τους πλεονεκτηματά είναι η σημαντική μείωση του κόστους χρήσης, υψηλή παραγωγικότητα και υποδειγματική συγκομιδή, χωρίς τραυματισμό των κλαδιών και των καρπών. Διαλέξτε ανάμεσα σε βενζινοκίνητα, επαναφορτιζόμενα ή σύστημα ΚΟΜΒΙ.

Σύγκριση
προϊόντων
Μοντέλο Κυβισμός ­cm3 Ισχύς ­kW/Hp Βάρος ­kg Τιμή
SP 452 41,6 2/2,7 μέχρι τώρα €1.775,00* τώρα από €1.590,00**
SP 482 45,6 2,2/3 μέχρι τώρα €2.009,00* τώρα από €1.790,00**

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.