914,00 €
825,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό SPA 140: Με τηλεσκοπικό άξονα για ιδιαίτερα αποτελεσματική συγκομιδή ελιάς

Με το επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό STIHL SPA 140, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαγγελματικές εργασίες στη συγκομιδή ελιών, αμυγδάλων, ξηρών καρπών και άλλων μικρών φρούτων αποδοτικά . Με τον επαγγελματικό τηλεσκοπικό άξονα, το επιθυμητό συνολικό μήκος του ελαιοραβδιστικού μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί έως και 240 cm με γρήγορη ρύθμιση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να φτάσετε εύκολα στους καρπούς >σε ψηλότερα δέντρα ή σε αυτά με διχαλωτά κλαδιά. Τα ιδανικά ευθυγραμμισμένα 8 χτένια από ανθρακόνημα δεν καταστρέφουν δέντρα ή κλαδιά.

Το STIHL SPA 140 είναι χωρίς εκπομπές ρύπων και με χαμηλό θόρυβο με Μπαταρίες ιόντων λιθίου από το σύστημα STIHL AP , όπως το , και μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προστασία αυτιών. Η μπαταρία μπορεί να συνδεθεί στο ελαιοραβδιστικό με μια θήκη STIHL AP και καλώδιο σύνδεσης. Η ευέλικτη υποδοχή στο SPA 140 υποστηρίζει την υψηλή ικανότητα κάμψης του καλωδίου. Το ελαφρύ περίβλημα από μαγνήσιο και το χαμηλό βάρος του SPA 140 της STIHL, το κάνουν εύκολο στη χρήση για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης. Χάρη στον άκαμπτο επαγγελματικό τηλεσκοπικό άξονα, τα χτένια μπορούν να οδηγηθούν ακριβώς ανάμεσα στα κλαδιά του δέντρου για να αφαιρέσει απαλά τον καρπό. Για τη συγκομιδή ελιών σε διαφορετικά στάδια ωρίμανσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα των χτένιων σε 3 στάδια για τη βέλτιστη ταχύτητα χρησιμοποιώντας τη λαβή SPA 140. Η στιβαρή σχεδίαση του STIHL SPA 140, η μονάδα μετάδοσης με προστασία από τη σκόνη και ο πλήρως κλειστός κινητήρας δίνουν στο SPA 140 μεγάλη διάρκεια ζωής.

 

Εάν απαιτείται, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το STIHL SPA 140 με μια μπαταρία πλάτης, όπως η STIHL AR 3000 L.

Το STIHL SPA 140 μπορεί να ρυθμιστεί σε συνολικό μήκος μεταξύ 180 cm και 240 cm.

 

Στην επισκόπηση μας για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας STIHL και τους χρόνους φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο μπορείτε να εργαστείτε με το SPA 140 και πόσο χρόνο χρειάζεται η επιλεγμένη μπαταρία για να φορτιστεί .

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες χρήστες και καθημερινή εργασία ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό είναι πιστοποιημένα ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα αυτού επαληθεύεται επίσης μέσω απαιτητικών εσωτερικών δοκιμών. Η δοκιμή πιτσιλίσματος είναι ευθυγραμμισμένη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Χτένια από ανθρακόνημα
Χτένια από ανθρακόνημα
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ
ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος3,1 kg
Στάθμη ηχοπίεσης79 dB(A)
Στάθμη ηχητικής ισχύος90 dB(A) 1)
Δονήσεις αριστερά/δεξιά9,1/16,3 m/s² 2)

Σέρβις και συμβουλές