904,00 €
809,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πολύ ισχυρό σκαπτικό μηχάνημα με μεγάλο πλάτος εργασίας για αγρούς μεγάλης έκτασης.

Με το βενζινοκίνητο σκαπτικό STIHL MH 700, μπορείτε ακόμη και να αντιμετωπίσετε πολύ απαιτητικές εργασίες εδάφους σε μεγάλες εκτάσεις γης και χωράφια στους τομείς της γεωργίας και της κηπουρικής. Το STIHL MH 700 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σπάσει πυκνά, σκληρά εδάφη γρήγορα και αποτελεσματικά. Όλα τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για σκληρές εφαρμογές και ανώτερη απόδοση.

Οι λεπίδες τεμαχισμού του σκαπτικού MH 700 έχουν σχήμα έτσι ώστε να σκάβουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και να κυκλοφορούν το έδαφος ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Το πλάτος εργασίας μπορεί να μειωθεί από 121 cm σε 98 cm, 75 cm ή 53 cm χάρη στην αποσπώμενη προέκταση σκαπάνης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δουλέψετε πολύ καλά ακόμα και σε στενές σειρές φύτευση.

Το σκαπτικό MH 700 κινείται από έναν ανθεκτικό, εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα STIHL EHC. Η έξυπνη κατανομή βάρους και οι 2 ταχύτητες εμπρός και μία όπισθεν σάς επιτρέπουν να οδηγείτε αυτό το ισχυρό μηχάνημα χωρίς κόπο. Το περιστρεφόμενο, ρυθμιζόμενο καθ' ύψος φρένο διατηρεί το STIHL MH 700 στη σωστή τροχιά καθώς εργάζεστε. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με άλλα εργαλεία και μηχανήματα κήπου χάρη στον ενσωματωμένο άξονα PTO. Η μπάρα εργονομικού σχήματος οδηγού μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο ύψος σας, καθιστώντας την εύκολη λειτουργία του σκαπτικού. Για συντήρηση και φροντίδα, το σκαπτικό μπορεί να τοποθετηθεί άνετα στη θέση καθαρισμού. Το αναδιπλούμενο τιμόνι και οι πτυσσόμενοι τροχοί μεταφοράς 16" κάνουν το STIHL MH 700 εύκολο στη μεταφορά, στη μετακίνηση και στην αποθήκευση.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Λεπίδα φρένου
Λεπίδα φρένου
Εύκολος χειρισμός γκαζιού
Εύκολος χειρισμός γκαζιού
Μαχαίρια
Μαχαίρια

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος εργασίας121 cm
Διάμετρος σετ τεμαχισμού36 cm
Περιεχόμενο ρεζερβουάρ4 l
Σύστημα μετάδοσης κίνησης2V + 1R
Τύπος κινητήραEHC 700.0

Σέρβις και συμβουλές