33,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρό έτοιμο μείγμα καυσίμου για όλους τους δίχρονους κινητήρες και κινητήρες 4-MIX

Το μείγμα καυσίμου STIHL MotoMix είναι ένα ειδικό έτοιμο καύσιμο με αναλογία μείξης 1:50, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για όλους τους δίχρονους κινητήρες STIHL. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για τους κινητήρες των μηχανημάτων STIHL και, χάρη στο λάδι STIHL HP Ultra premium που περιέχει , προσφέρει εξαιρετική λίπανση του κινητήρα και αφήνει ελάχιστα κατάλοιπα χάρη στην καθαρή καύση. Το έτοιμο καύσιμο STIHL MotoMix έχει τις καλύτερες ιδιότητες ψυχρής εκκίνησης και επιτρέπει μέγιστη επιτάχυνση σε όλη την περιοχή στροφών, αλλά διαθέτει και άψογα χαρακτηριστικά λειτουργίας σε απότομες αλλαγές γκαζιού. Είναι φιλικό προς τον χρήστη και τον κινητήρα, καθώς παράγει μόνο ελάχιστες εκπομπές. Το πλήρως συνθετικό, βιοδιασπώμενο μείγμα καυσίμου μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των κινητήρων σας.

 

Κάτω από ιδανικές συνθήκες, μπορείτε να αποθηκεύσετε το μείγμα για διάστημα έως 5 ετών. Για τον σκοπό αυτό, πρέπει να φυλάσσεται σε αεροστεγώς κλεισμένα μπιντόνια εγκεκριμένα σύμφωνα με τις σχετικές τεχνικές προδιαγραφές, και να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου έως 20°C σε μέρος όσο το δυνατό πιο στεγνό και σκοτεινό. Το σύστημα ανεφοδιασμού STIHL και το βοηθητικό εκροής για τυποποιημένα δοχεία διατίθενται ως κατάλληλα παρελκόμενα. Σημειώστε ότι το βοηθητικό εκροής είναι κατάλληλο μόνο για μπιντόνια των 20 λίτρων.

Το έτοιμο καύσιμο διατίθεται στις εξής συσκευασίες:

  • 1 λίτρο (κωδικός προϊόντος 07819996300)
  • 5 λίτρα (κωδικός προϊόντος 07819996301)
  • 20 λίτρα (κωδικός προϊόντος 07819996004)
Το έτοιμο μείγμα καυσίμου έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας. (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V.)

 

Για περισσότερα μπιντόνια, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της STIHL.
MotoMIX

Σέρβις και συμβουλές