189,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ελαφρύ compact πλυστικό υψηλής πίεσης

Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 90 είναι ένα ελαφρύ και εύχρηστο μηχάνημα για εργασίες καθαρισμού γύρω από το σπίτι και στον κήπο. Με αυτό το πλυστικό υψηλής πίεσης μπορείτε να καθαρίσετε πλακόστρωτες επιφάνειες, σκάλες και έπιπλα κήπου αποτελεσματικά και γρήγορα.

Η στιβαρή αντλία υψηλής πίεσης με κεφαλή από αλουμίνιο παράγει μέγιστη πίεση 130 bar. Οι ταχυσύνδεσμοι στο πιστόλι υψηλής πίεσης και στο μηχάνημα εξασφαλίζουν γρήγορη και εύκολη σύνδεση στον σωλήνα υψηλής πίεσης 6 m. Με επιλογή ανάμεσα σε δυο βασικά μπεκ, μπορείτε να προσαρμόσετε τη δέσμη του νερού για την εργασία καθαρισμού που σας περιμένει. Το ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης του STIHL RE 90 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποτελεσματικό καθαρισμό διάφορων επιφανειών. Από την άλλη, το περιστρεφόμενο μπεκ δημιουργεί μια ισχυρή σημειακή δέσμη για επίμονες βρομιές πάνω σε ανθεκτικές επιφάνειες. Για ακόμα πιο επίμονες ακαθαρσίες μπορείτε να συνδέσετε το σετ ψεκασμού καθαριστικών μέσων στο κοντάρι εκτόξευσης.

Δύο γάντζοι χρησιμοποιούνται για το τύλιγμα του καλωδίου ρεύματος απευθείας πάνω στο πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 90. Μπορείτε να φυλάξετε το πιστόλι υψηλής πίεσης, το κοντάρι εκτόξευσης αλλά και το σετ ψεκασμού καθαριστικών μέσων στις αντίστοιχες θέσεις απευθείας πάνω στο STIHL RE 90. Η θέση αναμονής χρησιμοποιείται για τη φύλαξη του κονταριού υψηλής πίεσης απευθείας στο ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης RE 90 στη διάρκεια ενός διαλείμματος ή μετά το τέλος της εργασίας.

Τα βασικά παρελκόμενα φυλάσσονται απευθείας πάνω στο μηχάνημα, ενώ διατίθενται χωριστοί γάντζοι για το καλώδιο ρεύματος και τον σωλήνα υψηλής πίεσης. Η στιβαρή, μακριά λαβή και οι ενσωματωμένοι τροχοί μεταφοράς επιτρέπουν εύκολη μεταφορά του STIHL RE 90 στο επόμενο σημείο χρήσης.

Με προαιρετικά παρελκόμενα όπως το σετ καθαρισμού οχημάτων μπορείτε να αναλάβετε και το καθάρισμα του αυτοκινήτου σας.

RE 90

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Ξεχωριστός γάντζος εύκαμπτων σωλήνων
Ξεχωριστός γάντζος εύκαμπτων σωλήνων

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πίεση λειτουργίας100 bar
Μέγ. πίεση130 bar 1)
Ελάχ. παροχή νερού350 l/h
Μέγιστη παροχή νερού440 l/h
Μέγ. θερμοκρασία παροχής νερού40 °C

Σέρβις και συμβουλές