679,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης RE 150 PLUS: Για αποτελεσματικό καθαρισμό με πρόσθετη άνεση

Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 150 Plus είναι μια καλή επιλογή για απαιτητικούς ιδιώτες χρήστες που θέλουν να καθαρίσουν επιφάνειες στους εξωτερικούς χώρους γύρω από το σπίτι, όπως πλακόστρωτες επιφάνειες. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί επίσης για αποτελεσματικό και άνετο καθάρισμα βιομηχανικών δαπέδων, μηχανών ή οχημάτων. Η μέγιστη πίεση 180 bar παράγεται από μια αντλία υψηλής πίεσης με κεφαλή από ορείχαλκο και πιστόνι από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο σωλήνας υψηλής πίεσης 12 m, ενισχυμένος με χαλύβδινο πλέγμα, είναι πολύ στιβαρός και εύκαμπτος, δίνοντας μεγάλη εμβέλεια για τις εργασίες καθαρισμού σας. Ο ταχυσύνδεσμος φροντίζει για εύκολη σύνδεση του σωλήνα στο STIHL RE 150 PLUS. Το άνετο πιστόλι εκτόξευσης με μαλακή λαβή είναι επίσης εφοδιασμένο με αντιστρεπτικό ταχυσύνδεσμο, έτσι ώστε το αποφεύγεται το ενοχλητικό στρίψιμο του σωλήνα κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Το περιστρεφόμενο μπεκ, που παράγει μια ισχυρή σημειακή δέσμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση επίμονων ακαθαρσιών σε ανθεκτικές επιφάνειες. Το ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης είναι ιδανικό για πιο ευαίσθητες επιφάνειες. Τα δύο βασικά μπεκ για το περιστρεφόμενο κοντάρι εκτόξευσης εναλλάσσονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε απορρυπαντικό στη δέσμη νερού μέσω του διάφανου δοχείου απορρυπαντικού, χάρη στο σύστημα πρόσμιξης απορρυπαντικού. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση λειτουργίας και την παροχή νερού ανάλογα με την εργασία καθαρισμού με τον ρυθμιστή πίεσης/παροχής του STIHL RE 150 PLUS . Το ενσωματωμένο μανόμετρο φροντίζει ώστε να γνωρίζετε πάντα την επιλεγμένη πίεση.

Η τηλεσκοπική λαβή, η λαβή μεταφοράς και το ενσωματωμένο σασί επιτρέπουν εύκολη μεταφορά του STIHL RE 150 PLUS στο επόμενο σημείο χρήσης. Η ενσωματωμένη ανέμη με τους οδηγούς για τον σωλήνα επιτρέπει εύκολο μάζεμα και οικονομική σε χώρο φύλαξη του σωλήνα υψηλής πίεσης. Τελειώνοντας την εργασία καθαρισμού σας, μπορείτε να φυλάξετε τα μπεκ με ασφάλεια στην ενσωματωμένη θέση φύλαξης και να τυλίξετε το καλώδιο τροφοδοσίας στους 2 γάντζους πάνω στο μηχάνημα.

Με προαιρετικά παρελκόμενα για πλυστικά υψηλής πίεσης, όπως ο καθαριστής επιφανειών STIHL RA 110, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το STIHL RE 150 PLUS για πολλές και διάφορες εργασίες καθαρισμού.

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον ιδιωτικό χώρο γύρω από το σπίτι και τον κήπο
  • Ενσωματωμένη ρύθμιση πίεσης και δοχείο απορρυπαντικού
  • Τόσο για επαγγελματίες χρήστες όσο και για απαιτητικούς περιστασιακούς χρήστες
  • Για παράδειγμα, για τον καθαρισμό δαπέδων, μηχανημάτων και οχημάτων
  • Ανθεκτικό καθαριστικό υψηλής πίεσης με πίεση εργασίας 140 bar και υψηλή ευκολία χρήσης
  • RE 150 PLUS

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Πίεση λειτουργίας140 bar
    Μέγ. πίεση180 bar 1)
    Ελάχ. παροχή νερού540 l/h
    Μέγιστη παροχή νερού612 l/h
    Μέγ. θερμοκρασία παροχής νερού60 °C

    Σέρβις και συμβουλές