Σάρωθρα

FilterIconΦιλτράρισμα

Τύπος προϊόντος
Τύπος Κινητήρα
Όγκος δοχείου
Εύρος Τιμής
Ευκαιρίες
3 από 3 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΣΑΡΩΘΡΑ STIHL ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ


Οι σκούπες με τα φαράσια ανήκουν πια στο παρελθόν. Με τα πρακτικά σάρωθρα STIHL, θα γλιτώσετε πολύ χρόνο και θα έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά.


ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ


Με τα σάρωθρα και τα επαναφορτιζόμενα σάρωθρα καθαρίζετε γρήγορα και απλά. Τα σάρωθρα εξωτερικών χώρων μας με τις υψηλές τους επιδόσεις διευκολύνουν την αποκατάσταση της τάξης σε μονοπάτια, χώρους στάθμευσης και δρόμους πρόσβασης. Υπάρχουν τρία απλά πλεονεκτήματα σε αυτή την προσέγγιση:



  • ο μηχανικός καθαρισμός είναι πολύ πιο γρήγορος – 6 φορές πιο γρήγορα απ’ όσο με σκούπα χειρός

  • ο μηχανικός καθαρισμός δεν ταλαιπωρεί στον ίδιο βαθμό το μυοσκελετικό σύστημά σας

  • ο μηχανικός καθαρισμός είναι λιγότερο επιβλαβής για την υγεία, γιατί σηκώνετε και αναπνέετε λιγότερη σκόνη


Είτε διατηρείτε την τάξη στον δικό σας χώρο ή εργάζεστε στους καθαρισμούς δημόσιων χώρων ή εργοστασιακών κτηρίων, τα σάρωθρα STIHL θα εξαφανίσουν χοντρές, λεπτές, βαριές και βρεγμένες ακαθαρσίες σε χρόνο μηδέν.


ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ


Για το σπίτι σας ή για τα δάπεδα βιοτεχνιών, ένα compact σάρωθρο είναι η καλύτερη επιλογή. Συνιστούμε να διαλέξετε ένα σάρωθρο STIHL για το καθάρισμα εκτάσεων έως 300 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για εξαιρετικά ελαφρά μηχανήματα που ως εκ τούτου μεταφέρονται εύκολα. Οι ανθεκτικές βούρτσες από νάιλον είναι κατάλληλες για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τοίχους και κρασπεδόλιθους, χάρη στις βούρτσες που προεξέχουν από το πλάι και στη λειτουργία συγκράτησης της βούρτσας.


Για εργασίες καθαρισμού σε δημόσιους χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, εμπορικές εκθέσεις ή αίθουσες συναυλιών, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα βιομηχανικό σάρωθρο για εξωτερικούς χώρους για εκτάσεις έως 1.500 τετραγωνικών μέτρων. Εφοδιασμένα με μεγαλύτερο κάδο απορριμμάτων και μεγαλύτερο πλάτος σάρωσης, είναι ιδανικά για όλες τις επαγγελματικές εφαρμογές. Μετά το τέλος της δουλειάς, το σάρωθρό σας μπορεί να αποθηκευθεί σε όρθια θέση, για ευκολία και εξοικονόμηση χώρου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΣΑΡΩΘΡΟ


Με το επαναφορτιζόμενο σάρωθρό μας έχετε όλη την ισχύ που χρειάζεστε για την εργασία σας, αλλά χωρίς καυσαέρια ή σημαντικό θόρυβο. Έτσι συνδυάζονται τα πλεονεκτήματα ενός επαγγελματικού βιομηχανικού σάρωθρου με την επαναφορτιζόμενη δύναμη της made by STIHL. Ο ηλεκτροκινητήρας δίνει έως 210 λεπτά ισχύος, που σημαίνει ότι μπορείτε να καθαρίσετε εκτάσεις έως 2.000 τετραγωνικών μέτρων με μία μόνο φόρτιση. Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς είναι εύκολο στη χρήση σε όλες τις καταστάσεις και ελαχιστοποιεί τον δικό σας κόπο, ακόμα και σε πολύωρες εργασίες καθαρισμού. Γι’ αυτό φροντίζει το εργονομικό τιμόνι, που εύκολα ρυθμίζεται προσαρμόζεται στο ανάστημά σας. Το μόνο που μένει, είναι να παραγγείλετε το σάρωθρο που είναι κατάλληλο για σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.


ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ


Όλα τα σάρωθρά μας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους διαθέτουν τη δοκιμασμένη ποιότητα και καινοτόμο τεχνολογία STIHL που σας βοηθά στις καθημερινές σας εργασίες. Για παράδειγμα, το σύστημα σάρωσης STIHL MultiClean εξασφαλίζει την ικανότητα των μηχανημάτων να μαζέψουν βρομιές διάφορων ειδών, ενώ όταν εργάζεστε με χειροκίνητο σάρωθρο, οι περιστρεφόμενες κυκλικές βούρτσες έχουν τα πάντα υπό έλεγχο. Ακόμα και μεγάλα σκουπίδια, υγρά φύλλα, κουτάκια ποτών και μπουκάλια θα βρουν τον δρόμο προς τον κάδο απορριμμάτων. Με το σύστημα σάρωσης MultiClean PLUS με πρόσθετο κύλινδρο σάρωσης, δεν θα σας ξεφύγει ούτε η πιο λεπτή σκόνη. Τα βιομηχανικά σάρωθρά μας έχουν επίσης μια λωρίδα στεγανοποίησης σε όλη την περίμετρό τους και δύο αφρώδη φίλτρα αέρα που συγκρατούν τα πιο μικρά σωματίδια και δεν τα αφήνουν να ξεφύγουν από τον κάδο.


Χάρη στον κεντρικό ρυθμιστή ύψους, τα σάρωθρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Οι βούρτσες που προεξέχουν από το πλάι και οι λειτουργίες συγκράτησης των βουρτσών δεν αφήνουν καμία ελπίδα στη βρομιά – ακόμα και σε τοίχους, σκαλοπάτια και κρασπεδόλιθους. Γι’ αυτό άλλωστε φροντίζουν και οι άφθαρτες βούρτσες νάιλον που έρχονται με εγγύηση 4 ετών. Το ήδη υψηλό επίπεδο αντοχής αυτών των μηχανημάτων μπορεί να συντηρηθεί και να παραταθεί ακόμα περισσότερο με τακτική περιποίηση με σπρέι σιλικόνης STIHL. Αν το εφαρμόζετε μετά από κάθε δέκα ώρες χρήσης, διατηρείται η ομαλή λειτουργία του μηχανήματος και ελαχιστοποιείται η φθορά.


Σημειώστε: Το σπρέι σιλικόνης STIHL αφήνει ένα υπόλειμμα με μπλε χρώμα – επί τούτου. Έτσι υπάρχει ορατή απόδειξη ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί άλλα μέσα και ότι το σύστημα μετάδοσης του σάρωθρου δεν έχει εκτεθεί σε γράσα η λάδια.