159,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ελαφρύ ηλεκτρικό χλοοκοπτικό για μικρές εκτάσεις

Το μικρό και ελαφρύ ηλεκτρικό χλοοκοπτικό STIHL RME 235 με πλάτος κοπής 33 cm είναι ιδανικό για χρήση σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο π.χ. σε κατοικημένες περιοχές. Ο απλός και στιβαρός σχεδιασμός με συνολικό βάρος μόλις 13 kg κάνει το μηχάνημα αυτό εξαιρετικά ευκίνητο. Για ομοιόμορφο κούρεμα του γκαζόν σας, μπορείτε να ρυθμίσετε το βέλτιστο ύψος με τον κεντρικό ρυθμιστή ύψους κοπής που προσφέρει πέντε διαφορετικές σκάλες από 25 mm έως 65 mm. Ο δείκτης πληρότητας που είναι ενσωματωμένος στον χορτοσυλλέκτη 30 λίτρων θα σας δείξει πότε χρειάζεται άδειασμα.

Το ύψος του αναδιπλούμενου τιμονιού μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο θέσεις, καθιστώντας την εργασία με το χλοοκοπτικό πιο εύκολη. Το ηλεκτρικό χλοοκοπτικό RME 235 διαθέτει πρακτικές λαβές μεταφοράς που επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη μεταφορά του μηχανήματος. H ασφάλεια καλωδίου φροντίζει ώστε το φις να μην αποσυνδεθεί από την πρίζα αν τραβήξετε το καλώδιο.

RME 235

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ
Καινοτόμος χορτοσυλλέκτης
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΧΟΡΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ
Εύκολη κύλιση τροχών
ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΡΙΒΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ρύθμιση ύψους κοπής5 settings (central)
Επιφάνεια γκαζόν0-300 m²
Πλάτος κοπής33 cm
Ύψος κοπής25 - 60 mm
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη30 l

Σέρβις και συμβουλές