1.319,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρό βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό για μεγάλες εκτάσεις

Το βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL RM 655 V είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μηχάνημα για το κούρεμα μεγάλων και απαιτητικών γκαζόν και στη συντήρηση χώρων πρασίνου. Με πλάτος κοπής 53 cm, το χλοοκοπτικό STIHL RM 655 V είναι σχεδιασμένο ειδικά για μεγάλα γκαζόν με εμβαδόν έως 2.500 m2.

Χάρη στο σύστημα κίνησης τροχών μεταβλητής ταχύτητας, μπορείτε να προσαρμόσετε το δυνατό αυτό βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό στις προσωπικές προτιμήσεις σας και στην κατάσταση του γκαζόν. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει ομαλή και αδιαβάθμητη ρύθμιση της ταχύτητας κουρέματος με τον κινητήρα να λειτουργεί πάντα σε σταθερές στροφές, ακόμα και στις αλλαγές ταχύτητας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και οι εύχρηστες λειτουργίες επιτρέπουν γρήγορη πρόοδο και ακριβές κούρεμα. Το σύστημα πολλαπλών μαχαιριών κόβει και αλέθει χωρίς αλλαγή των μαχαιριών, φροντίζοντας για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Το μηχάνημα διαθέτει επίσης έναν κεντρικό ρυθμιστή ύψους κοπής 7 θέσεων με τον οποίο το ύψος κοπής μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 25 mm και 85 mm. Το αναδιπλούμενο και ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος τιμόνι υψηλής άνεσης με εξαιρετικά μαλακή λαβή επιτρέπει εργονομική περιποίηση του γκαζόν και εύκολο χειρισμό του χορτοσυλλέκτη 70 λίτρων. Ο δείκτης πληρότητας θα σας δείξει πότε χρειάζεται άδειασμα.

Για δύσκολες συνθήκες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προαιρετικό σετ χορτοσυλλογής με βελτιστοποιημένο μαχαίρι συλλογής.

RM 655 V

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΟΠΗΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΟΠΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Επιφάνεια γκαζόνμέχρι 2500 m²
Πλάτος κοπής53 cm
Ύψος κοπής25 - 85 mm
Ρύθμιση ύψους κοπής7-fach (zentral)
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη70 l

Σέρβις και συμβουλές