39,70 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ειδικό εξάρτημα για σκληρά χαμόκλαδα όπως φράχτες με αγκάθια

Επαγγελματίες στη δασοκομία και στη συντήρηση χώρων πρασίνου μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μαχαίρι χόρτου STIHL ShredCut 270-2 ως πρόσθετο εξοπλισμό σε κοπτικό μηχάνημα STIHL ή σε χορτοκοπτικό STIHL για άνετο και αποτελεσματικό κλάδεμα και αραίωση χαμόκλαδων. Με αυτό το μεταλλικό εξάρτημα κοπής μπορείτε να κουρέψετε φράχτες από αγκαθωτά φυτά γρήγορα και αποτελεσματικά. Το μαχαίρι χόρτου δύο πτερυγίων είναι κατασκευασμένο από χάλυβα και έχει διάμετρο 270 mm. Χάρη στον καλομελετημένο σχεδιασμό, μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και σε κλαδιά που αναπτύσσονται σε οριζόντια κατεύθυνση.

Το μαχαίρι χόρτου STIHL ShredCut 270-2 είναι κατάλληλο για τα εξής βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά και βενζινοκίνητα κοπτικά μηχανήματα STIHL:

Σημείωση: Το μαχαίρι χόρτου STIHL ShredCut 270-2 έχει εγκριθεί μόνο για χορτοκοπτικά STIHL με λαβή ποδηλάτου. Για την ασφάλειά σας επιτρέπεται να το χρησιμοποιείτε μόνο σε συνδυασμό με προφυλακτήρα STIHL για μαχαίρια χόρτου.

Shredder blade

Σέρβις και συμβουλές