32,40 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κεφαλή κοπής AutoCut 46-2: Αποτελεσματική εργασία και εύκολη χρήση

Η ημιαυτόματη κεφαλή δύο νημάτων STIHL AutoCut 46-2 εντυπωσιάζει επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες κηπουρούς με την έξυπνη τεχνολογία και τον εύκολο χειρισμό της. Η κεφαλή STIHL AutoCut 46-2 είναι συμβατή με διάφορα χορτοκοπτικά STIHL. Η μεσινέζα τροφοδοτείται αυτόματα με ένα απλό, απαλό χτύπημα στο έδαφος και ο ανεφοδιασμός γίνεται χωρίς άνοιγμα της κεφαλής. Αυτό σας επιτρέπει να εργαστείτε γρήγορα και αποδοτικά.

Η κεφαλή STIHL AutoCut 46-2 είναι ιδανική για το καθάρισμα των άκρων του γκαζόν και για κούρεμα γύρω από δέντρα, σκαλοπάτια και τοίχους. Χάρη στην ευρεία επιλογή σε ανθεκτικές μεσινέζες με διάμετρο από 2,7 mm έως 3,3 mm, είστε πάντα κατάλληλα εφοδιασμένος για σχεδόν κάθε δυνατή χρήση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κεφαλή κοπής AutoCut 46-2 με τα εξής χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα STIHL:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την κεφαλή κοπής επίσης στα χορτοκοπτικά FS 260 C-E, FS 360 C-EM, FS 410 C-EM, FS 460 C-EM L και FS 490 C-EM L που είναι πλέον εκτός παραγωγής.

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής STIHL επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο σε συνδυασμό με έναν ειδικό προφυλακτήρα κουρέματος ή έναν γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

Mähkopf AutoCut

Σέρβις και συμβουλές