549,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αποδοτικός ηλεκτρικός εξαερωτήρας

Ένα καλοσυντηρημένο γκαζόν χωρίς νεκρά φυτά ή βρύα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τακτική περιποίηση του γκαζόν. Ο ηλεκτρικός εξαερωτήρας STIHL RLE 540 με το ελαφρύ και στιβαρό περίβλημα του από πολυμερή παρέχει ενεργειακή υποστήριξη σε ιδιοκτήτες κήπων. Ο εξαερωτήρας είναι αθόρυβος και ευέλικτος χάρη στους τροχούς χαμηλής τριβής και στην καλή πρόσφυση. Το βάθος εργασίας που ρυθμίζεται με τον περιστροφικό διακόπτη στο τιμόνι ορίζει το βάθος μέχρι το οποίο τα σταθερά μαχαίρια του ηλεκτρικού εξαερωτήρα STIHL RLE 540 διεισδύουν το γκαζόν, με επιλογή από 6 σκάλες. Αν το γκαζόν σας γεμίζει τακτικά με νεκρό υλικό και προσβάλλεται έντονα από ζιζάνια ή βρύα, παρά την επαρκή λίπανσή του, αυτό μπορεί να δείχνει ότι το έδαφός σας είναι υπερβολικά αργιλώδες ή σφιχτό. Σε πολύ σφιχτά και αργιλώδη εδάφη, συνιστούμε τακτική προσθήκη άμμου στο γκαζόν, καθώς έτσι θα χαλαρώσει τη δομή του εδάφους και θα αποφευχθεί ο υπερκορεσμός σε νερό.

Για εύκολη μεταφορά μπορείτε να κατεβάσετε ή να ανεβάσετε ολόκληρη τη μονάδα εξαέρωσης του ηλεκτρικού εξαερωτήρα STIHL RLE 540. Η ενσωματωμένη ασφάλεια καλωδίου φροντίζει ώστε ο ηλεκτρικός εξαερωτήρας να μην αποσυνδεθεί από την πρίζα αν τραβήξετε το καλώδιο κατά τη διάρκεια της εργασίας. Μετά την εξαέρωση του γκαζόν, και αφού αποσυνδέσετε το μηχάνημα από την παροχή ρεύματος, μπορείτε να σηκώσετε τον ηλεκτρικό εξαερωτήρα STIHL RLE 540 από τη λαβή μεταφοράς που είναι ενσωματωμένη στο περίβλημα και να τον φυλάξετε σε μικρό χώρο χάρη στο αναδιπλούμενο τιμόνι.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Περιστρεφόμενη λαβή με σταθερά μαχαίρια
Περιστρεφόμενη λαβή με σταθερά μαχαίρια
Εύκολη κύλιση τροχών
ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΡΙΒΗΣ
ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΘΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΘΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Επιφάνεια γκαζόνμέχρι 800 m²
Πλάτος εργασίας38 cm
Βάθος εργασίας25 mm
Ονομαστική ισχύς1600 W
Ονομαστικός αριθμός στροφών εργαλείου2800 σ.α.λ.

Σέρβις και συμβουλές