269,00 €
242,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Συμπαγής επαναφορτιζόμενος εξαερωτής γκαζόν

Ο επαναφορτιζόμενος εξαερωτήρας STIHL RLA 240 είναι ιδανικός για το καθάρισμα μικρών γκαζόν από νεκρό υλικό και βρύα σε ιδιωτικούς κήπους, ακόμα κι αν υπάρχουν στενά σημεία και δύσκολες γωνίες. Με πλάτος εργασίας των 34 cm, ο εξαερωτήρας αυτός είναι εξαιρετικά ευέλικτος, επιτρέποντας εύκολη και αποτελεσματική εξαέρωση ακόμα και σε δυσπρόσιτες γωνίες του κήπου. Το STIHL RLA 240 όχι μόνο διαθέτει την αντοχή που χρειάζεστε, με μπαταρίες από το σύστημα STIHL AK, αλλά επιπλέον λειτουργεί χωρίς να παράγει καυσαέρια και είναι κατάλληλο για χρήση σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο.

Στο STIHL RLA 240 μπορείτε να συνδέσετε 2 εργαλεία. Αφενός, ο εξαερωτήρας δημιουργεί οπές στο έδαφος για καλύτερο αερισμό του γκαζόν. Αφετέρου, ο αποβρυωτής αφαιρεί νεκρό χόρτο και βρύα από το γκαζόν. Χρειάζονται μόνο λίγες απλές κινήσεις για να συνδέσετε το εργαλείο που θέλετε. Με το ελαφρύ περίβλημα από πολυμερές και τους σταθερούς τροχούς χαμηλής τριβής, ο επαναφορτιζόμενος εξαερωτήρας STIHL RLA 240 αποδεικνύεται ότι κινείται με ευκολία σε δύσκολο έδαφος. Το βάθος εργασίας ρυθμίζεται αδιαβάθμητα, ανάλογα με την εκάστοτε επιφάνεια, με τη βοήθεια ενός περιστροφικού διακόπτη στο περίβλημα. Ο πρακτικός χορτοσυλλέκτης του επαναφορτιζόμενου εξαερωτήρα γκαζόν STIHL RLA 240 χωρά έως 50 λίτρα φυτικών απορριμμάτων. Αν παρατηρείτε ότι το γκαζόν σας σχηματίζει παχύ στρώμα από νεκρές ρίζες και μπλεγμένα στελέχη, ή όταν υπάρχει σαφής ανάπτυξη βρύων και ζιζανίων, καλό είναι να προσθέσετε άμμο στον χλοοτάπητα σε τακτική βάση, καθώς αυτό θα χαλαρώσει τη δομή του εδάφους και θα αποτρέψει τον υπερκορεσμό με νερό.

Μετά τη χρήση, ο εξαερωτήρας μεταφέρεται εύκολα χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς, ενώ χάρη στο αναδιπλούμενο τιμόνι φυλάσσεται και σε μικρούς χώρους. Πριν σηκώσετε το μηχάνημα και πριν τη φύλαξή του, βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας είναι σβηστός και ότι το κλειδί ασφαλείας έχει αφαιρεθεί.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με τον εξαερωτήρα STIHL RLA 240 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

  • Συμπαγής επαναφορτιζόμενη χορτοκοπτική γκαζόν για μικρότερες εκτάσεις
  • Κατάλληλο για την εξαέρωση και την περιποίηση του γκαζόν
  • Το επιθυμητό βάθος εργασίας ρυθμίζεται όπως το επιθυμείτε
  • Ευέλικτη εργασία χάρη στους ομαλούς τροχούς κίνησης
  • Εύκολη μεταφορά και εξοικονόμηση χώρου
  • Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    Εύκολη κύλιση τροχών
    ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΡΙΒΗΣ
    ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΘΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΘΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    Carry handle
    ΛΑΒΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Επιφάνεια γκαζόν0-500 m²
    Πλάτος εργασίας34 cm
    Βάθος εργασίας15 mm
    Ονομαστική ισχύς900 W
    Ονομαστικός αριθμός στροφών εργαλείου3300 σ.α.λ.

    Σέρβις και συμβουλές